Hvidvinsdampede muslinger med fløde

Hvidvinsdampede muslinger med fløde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Brød og en god hvidvin.

Kokkens svar
Muslinger - Ud af skallen eller?

Spørgsmål:

Har nu efter lang tid fået blod på tanden efter at prøve blåmuslinger. Nu er mit eneste spørgsmål blot; Hvordan de små skaldyr spises? Efter at have dampet/kogt dem og de har åbnet sig. Tager man dem så ud af skallen eller hvad er den præcise plan? -Håber på et svar :) På Forhånd tak



Svar:
man spiser muslingen direkte fra skallen , bare hive det op med en gaffel !

mvh
Tomas
opskrifter.dk

24/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rustik chili

Vegetar
Stærk mad

Svits hakket løg og hvidløg i smørret i en stor gryde. Tilsæt salt, chili, hakket basiliku...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

kylling pepitoria

Fjerkræ

Sådan laver du kyllinge PepitoriaStart med at del kyllingen i 8-10 stykker.Varm olie op i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cremeboller

Vegetar

Fyld (creme): Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges igennem under piskning....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag