Kødet klippes i kanten, så kanterne ikke trækker sig ved stegningen. Kødstykkerne krydres med salt og peber, brunes på en pande og lægges i en gryde. De snitted

Osso buco med kartoffelmos

Osso buco med kartoffelmos
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 11/10-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Andebryst ved 80 grader

Fjerkræ

Stil ovnen på 80°C. Kontroller med et ovntermometer. Det er vigtigt at ovnen har den rette...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Broccoli and feta cheese

Vegetar
Proteinrig mad

1. Forvarm ovnen til 160 grader. Sæt dejen i en 24 cm form. Forbag i 10-15 min. 2.Damp br...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Indbagte kalkunfileter med karameliserede løg

Kødretter
Fjerkræ

Tilbehør: Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og hakket løg. Læg låg på og lad det k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag