Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2415 calories 56.565 carb 41.2885 fat 20.333333333333 fiber 36.983333333333 protein 19.636783333333 fat 5.5816666666667 sugar

Video: Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Ossobuco er en egnsret fra det nordlige Italien og betyder “knoglens hul”. Og det er ikke tilfældigt. For det er nemlig her marven sidder, og det er afgørende for den gode smag. 


I Italien bruges typisk kalveskank, hvor man i Danmark har tradition for at lave ossobuco på okseskank. 


Lav en god salat til din ossobuco. Prøv fx broccolisalat med miracle whip. Eller den altid populære spidskålssalat med æble.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Appelsinpandekager

Vegetar

AppelsinpandekagerSigt melet i en skål, der er stor nok til alle ingredienserne. Rør æg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1703
Opskrift

Panerede auberginer og squash

Vegetar
Vegansk Mad

Skær auberginer og squash i tynde skiver og fordel dem på to tallerkner. Lad dem trække...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3437
Opskrift

Asparges med hakket æg

Vegetar

Asparges med hakket ægHak de kogte æg fint og ibland kapers, olie eddike salt peber og fin...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1353

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag