Vinter Hovedret
Nutrition facts: 2415 calories 56.565 carb 41.2885 fat 20.333333333333 fiber 36.983333333333 protein 19.636783333333 fat 5.5816666666667 sugar

Video: Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos

Ossobuco med kartoffelmos
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Ossobuco er en egnsret fra det nordlige Italien og betyder “knoglens hul”. Og det er ikke tilfældigt. For det er nemlig her marven sidder, og det er afgørende for den gode smag. 


I Italien bruges typisk kalveskank, hvor man i Danmark har tradition for at lave ossobuco på okseskank. 


Lav en god salat til din ossobuco. Prøv fx broccolisalat med miracle whip. Eller den altid populære spidskålssalat med æble.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lammeracks

Kødretter

1. Saltbagt knoldselleri: Tænd ovnen på 175° (varmluft). Skyl og skrub knoldsellerien ren....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 721
Opskrift

Kantareltærte

KantareltærteTærtebund med ost100 gram smør skæres i små stykker smuldres med melet.50 gra...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 28
Opskrift

Kalveschnitzler med fyld

Proteinrig mad
Kødretter

Kalveschnizlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber. Derefter smøres de med se...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1172

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag