Video: Gratinerede blåmuslinger
Gratinerede blåmuslingerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Blåmusling
-
75 gram Smør
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Frisk persille
-
1.5 deciliter Tør hvidvin
-
4 spsk Creme fraiche 38%
-
1 stk Citron
-
3 spsk Rasp
Rens muslingerne og damp dem i en gryde med lidt vand i bunden. Ryst gryden godt. Smelt smørret i en gryde og klar det ved at si urenhederne fra. Hak hvidløgene fint og kom det ned til den klarede smør. Kog hvidløgene i smørret. Efter nogle minutter tilsættes hakket persille. Tilsæt lagen fra muslingerne samt hvidvinen og kog ind til det halve. Tag gryden af varmen og tilsæt creme fraiche og smag saucen til med salt, peber og citron. Muslingerne halveres og kommes i et ildfast fad i den skal, de hænger fast i. Saucen hældes over og drys med lidt rasp henover. Muslingerne gratineres i ovnen i ca. 5-10 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kirsebærtærte
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, kanel og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Læg...
Muslinge- og laksefrikadeller
Fars: Skær laksen og muslingerne ud i meget små terninger og bland dem sammen med æg, mel...
Mandel og appelsin salat
Smelt sukker i en stegepande. Tilsæt mandler og bland hurtigt. Fjern fra kogepladen og hæ...