Video: Gratinerede blåmuslinger
Gratinerede blåmuslingerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Blåmusling
-
75 gram Smør
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Frisk persille
-
1.5 deciliter Tør hvidvin
-
4 spsk Creme fraiche 38%
-
1 stk Citron
-
3 spsk Rasp
Rens muslingerne og damp dem i en gryde med lidt vand i bunden. Ryst gryden godt. Smelt smørret i en gryde og klar det ved at si urenhederne fra. Hak hvidløgene fint og kom det ned til den klarede smør. Kog hvidløgene i smørret. Efter nogle minutter tilsættes hakket persille. Tilsæt lagen fra muslingerne samt hvidvinen og kog ind til det halve. Tag gryden af varmen og tilsæt creme fraiche og smag saucen til med salt, peber og citron. Muslingerne halveres og kommes i et ildfast fad i den skal, de hænger fast i. Saucen hældes over og drys med lidt rasp henover. Muslingerne gratineres i ovnen i ca. 5-10 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brownie-iskager med passions-marinerede bær
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-bunde: Smelt smørret sammen med chokol...
Skrubbe med salat af nye kartofler og urter
Vask de nye kartofler forsigtigt og kog dem i letsaltet vand. Sæt dem på køl til de er h...
Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en m...