Video: Smørhorn
SmørhornKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
250 gram Smør
-
75 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
200 gram Smør
-
100 gram Sukker
-
2 knsp Kardemomme
-
0 Hakkede mandler
Gæren opløses i den kolde mælk - øvrige ingredienser tilsættes og æltes til ensartet dej.
Dejen deles i 3 kugler, der udrulles i cirkelform ca. 25cm og deles i 8 stykker.
1 spsk. af fyldet lægges på hvert dejstykke og rulles fra den brede ende.
Lægges på plade med dejslutningen nedad, så den ikke springer op.
Stryges med æg/nødder og sukker og sættes til hævning lunt sted i 20 min.
Bages ved 250 gr. i ca. 15 min.
Fyldet flyder lidt ud så husk bagepapir med kant.
Giver ca. 24 stk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce
Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning i...
Basilikumis
Pisk blommer og sukker hvidt. Pisk fløden til skum, men ikke for tyk. Snit basilikummen...
Vinaigrette med bacon og balsamico
Steg bacon på en pande. Fjern skiverne fra panden; det er stegefedtet, der skal bruges i d...