Video: Smørhorn
SmørhornKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
250 gram Smør
-
75 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
200 gram Smør
-
100 gram Sukker
-
2 knsp Kardemomme
-
0 Hakkede mandler
Gæren opløses i den kolde mælk - øvrige ingredienser tilsættes og æltes til ensartet dej. Dejen deles i 3 kugler, der udrulles i cirkelform ca. 25cm og deles i 8 stykker. 1 spsk. af fyldet lægges på hvert dejstykke og rulles fra den brede ende. Lægges på plade med dejslutningen nedad, så den ikke springer op. Stryges med æg/nødder og sukker og sættes til hævning lunt sted i 20 min. Bages ved 250 gr. i ca. 15 min. Fyldet flyder lidt ud så husk bagepapir med kant. Giver ca. 24 stk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med fyld
Pandekager med fyldTænd ovnen på 200 grader. PandekagerTag en skål og tilsæt mel, vand og...
Entrecotes med kartoffelmos og salat
Kog kartoflerne møre i vand og mos dem herefter sammen med smør og lidt fløde. Dressing...
Myntepesto med ingefær
Bland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Blend til en glat masse. Smag...