Video: Smørhorn
SmørhornKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
250 gram Smør
-
75 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
200 gram Smør
-
100 gram Sukker
-
2 knsp Kardemomme
-
0 Hakkede mandler
Gæren opløses i den kolde mælk - øvrige ingredienser tilsættes og æltes til ensartet dej.
Dejen deles i 3 kugler, der udrulles i cirkelform ca. 25cm og deles i 8 stykker.
1 spsk. af fyldet lægges på hvert dejstykke og rulles fra den brede ende.
Lægges på plade med dejslutningen nedad, så den ikke springer op.
Stryges med æg/nødder og sukker og sættes til hævning lunt sted i 20 min.
Bages ved 250 gr. i ca. 15 min.
Fyldet flyder lidt ud så husk bagepapir med kant.
Giver ca. 24 stk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helleflynder steak
HelleflynderRids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg m...
Græskargnocchi med tomater
Græskargnocchi med tomater Start med at skrælle græskarret. Fjern derefter dens kerner og...
Bagekartoffel med kødfyld
Vask kartoflerne grundigt. Skær derpå et "låg" i kartoflen på den brede side, så der sener...