Video: Smørhorn
SmørhornKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
250 gram Smør
-
75 gram Gær
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Havsalt
-
200 gram Smør
-
100 gram Sukker
-
2 knsp Kardemomme
-
0 Hakkede mandler
Gæren opløses i den kolde mælk - øvrige ingredienser tilsættes og æltes til ensartet dej. Dejen deles i 3 kugler, der udrulles i cirkelform ca. 25cm og deles i 8 stykker. 1 spsk. af fyldet lægges på hvert dejstykke og rulles fra den brede ende. Lægges på plade med dejslutningen nedad, så den ikke springer op. Stryges med æg/nødder og sukker og sættes til hævning lunt sted i 20 min. Bages ved 250 gr. i ca. 15 min. Fyldet flyder lidt ud så husk bagepapir med kant. Giver ca. 24 stk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ajas levebrød
Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen. Lad dej...
Havregrynskugler med kaffe
Bland alle ingredienser inklusiv kaffen, og stil det på køl en halv times tid. Kan undlade...
Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
Sådan laver du svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehørRids sværen helt ned til kø...