Video: Squashsuppe
SquashsuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
1 spsk Olivenolie
-
2 spsk Hvedemel
-
400 gram Squash
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Æggeblomme
-
2 spsk Yoghurt naturel
-
0.5 bdt Frisk dild
Squashsuppe
Hak løgene i tern og sautér løgene i olivenolie i en stor gryde, indtil løgene er klare.
Drys mel i gryden og lad løgene opsuge melet.
Skær squashen i skiver og tilsæt squashskiverne i gryden.
Bring squashsuppen i kog og lad den koge 10-12 minutter.
Spæd med bouillon af flere omgange og smag suppen til undervejs.
Rør æggeblommen med yoghurt og lidt finthakket dild i en skål.
Bland yoghurtblandingen med lidt af den varme suppe og rør den derefter i suppen.
Smag suppen til med salt og peber efter præferencer.
Forslag til topping
Hak og rist fx valnødder, hasselnødder eller græskarkerner på en pande og drys på suppen.
Alternativt top suppen med en spsk. creme fraiche og lidt friske krydderurter.
Din squashsuppe er nu færdig - velbekomme!
Perfekt som forret
Skal aftenmåltidet starte med en lækker forret, så er squashsuppen et sikkert valg. Får du gæster, kan suppen laves dagen inden, og du skal blot varme den op i en gryde inden servering. På under 10 minutter er suppen varm og klar til servering.
Elsker du efterårssupper?
Se også vores populære kartoffelsuppe, tomatsuppe eller jordskokkesuppe. En suppeopskrift er både nem at lave, og ingredienserne kan købes på et lille budget. Supperne kan glimrende laves i store portioner og fryses ned. På de travle hverdage kan en frossen suppe hurtigt varmes op i en gryde.
Spørgsmål:
Hej kok Hvad betyder legro? Er det en bestemt type dild? MVH Linda Jørgensen
Svar:
hej Linda
Legro er et varemærke for krydderurter som er dyrket på Gartneriet Legro.
Hvis du vil vide mere om Legro dild, kan du læse om det her:
www.dild.dk
Krydderurter fra Legro har bl.a. den store fordel at der ikke anvendes sprøjtemidler, men udelukkende biologisk bekæmpelse.
Hvis du vil vide mere om biologisk bekæmpelse, så kan du finde det her;
http://www.legro.dk/?acc=788
med venlig hilsen
Dorthe Petersen
opskrifter.dk
11/08-2006 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan suppe der er blevet til overs fryses ned?
Svar:
Dette er en af de supper som ikke kan fryses ned :-(
mvh
Tomas
opskrifter.dk
01/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Quesadillas med gedeost og asparges
Skær asparges i stykker på ca. 4 cm længde. Varm halvdelen af olien i en pande og steg asp...
Kalveleverpostej
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg, æble og kartofler i en foodprocessor.Pisk melet ud i ko...
Forloren hare med sovs
Forloren hare med sovsStart med at røre en fars af kød, æg, løg, og rasp sammen i en skål....