Video: Asparges med bacon
Asparges med baconKøkken:
Ingredienser:
Fransk
2
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 pakke Grøn asparges
-
1 pakke Bacon i skiver
Asparges med bacon
Knæk aspargesene, hvor de naturligt brækker af. Det er nemlig sådan du kan se, hvor den træede ende af aspargesene slutter og den friske del begynder.
Sno en skive bacon omkring hver asparges. Eller læg to til tre asparges sammen først og så rulle bacon om.
Læg aspargesene med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir
Bag i ovnen ved 210 grader til baconen er sprød.
Dine asparges med bacon er nu klar til at spise - nyd dem!
Dadler og bacon
Du kan vikle bacon om mange forskellige grøntsager og frugt. Du kan også vælge at bruge lufttørret skinke i stedet for bacon - eller hvis du ikke spiser svinekød kan du vælge at bruge kalkunbacon i stedet.
Er du blevet frisk på at prøve andre ting, kan du vikle bacon om dadler og bage dem på samme måde som aspargsene - blandingen af det søde og det salte er et kæmpe hit. Men husk at fjerne stenen fra dadlen inden du vikler bacon om.
Du kan også vikle lidt lufttørret skinke om noget honningmelon - der opnår du den samme blanding af sødt og salt, og det smager helt fantastisk på en lun sommeraften.
Grillmad
Asparges med bacon er oplagt tilbehør til grillmad, og du kan snildt vælge at grille dem i stedet for at putte dem i ovnen. Du kan for eksempel smide en lækker oksemørbrad på grillen. Du kunne også gå en lidt mere utraditionel vej og lave grillet tun med krydderier til dine asparges.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frossen cheesecake med sommerbær
Frossen cheesecakeTænd ovnen på 200°C. Knus kiksene og rør dem med det smeltede smør. Tryk...
Nem wokmad
Nem wokmadRør alle dele til marinaden sammen.Dup kødet tørt med køkkenrulle, og vend det i...
Krydret citrondressing
Pres hvidløget. Bland alle ingredienser på nær olie og rør godt rundt. Når saltet er opløs...