Video: Pasta med gorgonzola og rejer
Pasta med gorgonzola og rejerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Gorgonzola
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 pakke Frosen ærter
-
150 gram Kogte rejer
-
200 gram Pasta penne
-
30 gram Revet parmesan
-
2 stk Tomat
En smule olivenolie opvarmes på en dyb pande og det pressede hvidløg ristes kort.
Fløden tilsættes og koges ind i nogle minutter.
Osten skæres i tern og smeltes i fløden ved meget svag varme.
Smages til med salt og peber.
De optøede ærter og rejer tilføjes, de skal blot lige varmes igennem, ikke koges.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken og vendes sammen med ostesaucen.
Serveres med friskrevet parmesan.
Tomaterne skæres over på midten og ristes kort ved høj varme i olivenolie.
Drysses med salt, peber og persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gryderet med kyllingebryst og grøntsager
Gryderet med kyllingebryst og grøntsagerSæt vand over til pasta. Skær peberfrugt og s...
Mexikansk Suppe
Mexikansk suppeHak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød. Tilsæt de...
Blomme-valnøddemarmelade
Blomme-valnøddemarmeladeSnit vaniljestangen fint. Kom blommer, vand, citronskal, vani...