Forretter Vegetarisk Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 397 calories 10.3275 carb 30.62275 fat 0.8 fiber 5.825 protein 19.172675 fat 2.1825 sugar

Video: Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Kartoffelsuppe - holder dig varm i vinterkulden

Kartoflen er af de mest universelle grøntsager og en som næsten alle kan lide, og når det er blevet efterår eller vinter, så er en god kartoffelsuppe værd at lave en stor portion af. Det er nemt at fryse ned og gemme til en aften, hvor man meget hellere vil hygge under tæppet end at stå i køkkenet. Denne opskrift giver dig en blød, cremet suppe, som du kan slubre i dig.


En kartoffelsuppe kan dog også sagtens spises kold og egner sig derfor også godt som forret til forår og sommer.


Lyst til mere suppe?

Vi har mange forskellige opskrifter på suppe fra de forskellige verdenskøkkener, som er nemme at gå til. Vi kan bl.a. anbefale vores populære minestrone, en blomkålssuppe eller broccolisuppe. Mulighederne er mange!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Agurkeskåle med oliven og cherrytomat

Vegetar
Vegansk Mad

Vælg lange spæde agurker til denne garniture. Skær rundt om agurken så der dannes en lok....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 625
Opskrift

Bagte pærer med nougat og kanelcreme

Vegetar

Bland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en usammenhængende smuldredej. Halver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 760
Opskrift

And langtidsstegning

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Tænd for ovnen og indstil temperaturen på 130 grader. Klargør anden. Fyld til anden:...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 602

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag