Forretter Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 2374.6 calories 54.575 carb 34.59275 fat 15.35 fiber 40.087 protein 17.6175 fat 7.6075 sugar

Video: Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Fantastisk efterårssuppe

Når vi så småt har bevæget os ind i efteråret og vinteren, bliver jordskokkerne en mere almindelig rodfrugt i supermarkederne. Den lækre nøddeagtige smag fra jordskokkerne giver en dejlig frisk, cremet og mild suppe.


Vi har godt nok anbefalet i vores opskrift at du bruger pepperoni, men du kan sagtens bruge bacon i tern, hvis du hellere har lyst til det. Eller helt udelade kød, hvis du vil have din jordskokkesuppe skal være vegetarisk.


Til suppen kan vi også anbefale at du laver en dejligt hjemmebagt brød eller flûte for at sørge for en fantastisk smagsoplevelse.


Derudover har vi et hav af andre fantastiske opskrifter på supper du kan finde via vores hjemmeside.



Kokkens svar
vatten mängd

Spørgsmål:

Jag körde med 1½ liter vatten i.st.f deciliter och jag är övertygad om att det är rätt. Eller inte? Tack på förhand// Stieg



Svar:
Hej Stieg, det ser ut till att du har rätt 1,5 liter, blev soppan bra ?
Mvh Tomas
recept.se

25/11-2011 af Opskrifter.dk

Jordskokker

Spørgsmål:

Skal jordskokkerne skr?lles, inden de sk?res i skiver og koges?



Svar:
Hej , ja det skal man n?sten altid, nogle f? gange er det nok med en kraftig b?rste, men som regel skal de skr?lles
Mvh Tomas
opskrifter.dk

20/11-2011 af Opskrifter.dk

pepperoni

Spørgsmål:

Hvor skal den bruges?



Svar:
Hej , det skal bare i til sidst når suppen er færdig.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

14/04-2009 af Opskrifter.dk

frysning

Spørgsmål:

Hej Jeg kunne godt tænke mig at lave en større portion, men kan denne suppe fryses? mvh Vagn



Svar:
Hej , hvis du kun laver grund suppen , og fyldet senere , så kan du godt fryse denne suppe
Mvh Tomas
opskrifter.dk

15/01-2009 af Opskrifter.dk

Anretning

Spørgsmål:

Hvordan er det tænkt, at suppen skal anrettes? Skal fyldet serveres ved siden at suppen eller skal det lægges i suppen ?



Svar:
Hej , kom bare fyldet i suppen , server i dyb tallerken eller terrin.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

15/11-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Helstegt marineret oksefilet på grill

Kødretter

Oksefileten marineres i rødvin, timianblade, groft knust laurbærblad, citronskal, hele peb...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2212
Opskrift

Gedde med salsa verde

Fiskeretter

Rengør fisken for indvolde og skæl. Kog fisken i vand sammen med hvidvin, gulerod, selleri...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 486
Opskrift

Tærte med tun

Proteinrig mad
Fiskeretter

Dej: Sigt mel og smuldre smørret i. Tilsæt salt og saml dejen med vandet. Dejen rulles ud...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1466

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag