Video: Monster Burger - Halloween Style
Monster Burger - Halloween StyleKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
450 gram Hakket oksekød 3-7%
-
0 tsk Køkkensalt
-
1.8 tsk Sort peber
-
2 tsk Tørret timian
-
1 stk Æg
-
2 spsk Brødkrummer
-
4 spsk Vindruekerneolie
-
4 spsk Mayonnaise
-
8 spsk Tomatketchup
-
4 stk Små ristede burgerboller
-
8 blad Romainesalat
-
8 skive Smelteost 40+
-
4 skive Syltet drueagurk
-
8 stk Grønne oliven
Monster burger - Skræmmende lækre burgere til halloween!
Lav burger bøfferne: Rør oksekød, salt, peber, timian, æg og brødkrummer sammen til en ensartet masse.
Del kødet i 4 lige store dele, og form dem til bøffer.
Varm olien på en pande, og læg derefter burger bøfferne på. De steges nu i 3-5 minutter på hver side (afhængigt af hvor gennemstegte, du ønsker dem).
Mayosauce:
Bland mayonnaise og halvdelen af ketchuppen til en jævn sauce.
Lav din Monster Halloween Burger:
Varm burgerbollerne, enten i ovn eller på brødrister. Tag den nederste del af en burgerbolle, og smør den med ca. 1 spsk. mayosauce. Læg 2 salatblade på, og derefter burgerbøffen.
Læg en lang tynd skive drueagurk ovenpå bøffen (som tunge). Skær trekanter i den ene side af osten, så det ligner tænder. Smør ca. 1 spsk. Ketchup oven på osten. Gerne lidt ud over kanten, så det ligner blod. Læg derefter den øverste del af burgerbollen ovenpå.
Sæt 2 store grønne oliven på 2 tandstikker, og sæt dem ned i burgerbollen (øjne).
Nu er du klar til at skræmme dine gæster!
Nyd din Monster Burger!
Forberedelse
Inden du begynder at stege bøfferne, er det en god ide, at have forberedt det hele; blandet mayosauce, skåret drueagurker og ost samt fundet tandstikker frem.
Tilbehør til din monster burger
Til monster burgeren kan du med fordel servere denne punch med en blodig hånd. Og hvad med disse (u)lækre heksefingre eller edderkoppekager til dessert?!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thai kyllingedip
Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet...
Svampestuvning med cremet rodfrugtsmos
1. Cremet rodfrugtmos: 2. Svampestuvning: Servering:
Marokkansk kyllingegryde
Marokkansk kyllingegrydePartér kyllingen. Læg kyllingestykkerne i en skål sammen med krydd...