Video: Borsch
BorschKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 stk Rå rødbede
-
1 stk Gulerod
-
0.25 stk Hvidkål
-
50 gram Smør
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
1 stk Laurbærblad
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Balsamico
-
2 spsk Creme fraiche 18%
Alle grøntsagerne skæres i tern og svitses i smørret, uden de tager farve. Bouillon, krydderier og balsamico hældes i, og suppen koges til grøntsagerne er møre. Suppen blendes til en tyk grød og serveres varm med creme fraiche pyntet med kørvel.
Spørgsmål:
skall det vara oxkött (innanlår) i små bitar i soppan har sett det i ett annat recept , som jag inte kan fåtag på.Tacsam för hjälp-
Svar:
Hej , denna modell är inte den klassiska , du har rätt oxkött i bitar är mer normalt
Mvh Tomas
recept.se
16/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sprøde dessertæbler
Forvarm en ovn til 175°C. Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv. Fordel...
Laks med pasta i flødebisque
Hurtig pastaret med laks Krydr laksefileterne med salt, peber og citronsaft og sæt dem i o...
Bondebrød fra Mors
Bondebrød fra MorsBland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de...