Video: Halloween - Edderkoppekager
Halloween - EdderkoppekagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
125 gram Margarine
-
3 deciliter Sukker
-
2 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
2 deciliter Letmælk
-
0.5 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Natron
-
4 spsk Cacaopulver
-
0 Lakrids
Sådan laver du halloween - edderkoppekager
Tænd ovnen på 185 grader.
Smelt margarinen ved middelvarme.
Pisk æg og sukker sammen, og bland mel, bagepulver, natron, kakao, æg og sukker i.
Bland mælk i, og det smeltede margarine - pisk det hele sammen.
Fordel dejen i 9-13 forme, og bag i ovnen i 12-15 min ved 200 grader.
Afkøl kagerne, og pynt med lakridsben og slik (evt. farvet glasur).
De kriblende edderkoppekager kan nu serveres.
Prøv at servere edderkoppekagerne med en uhyggelig halloween jelly eller med disse skægge halloweenpølsehorn.
Har du et græskar, så lav fx en dejlig varm græskarsuppe med chili.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Makrel med skyr
Mos makrelen lidt, og tilsæt 2 spsk skyr og resten af ingredienserne. Servér til frokoste...
Dyregryde med champignon
Skalotteløgene gives et opkog. Skylles efterfølgende i koldt vand og pilles. De skrællede...
Babygulerødder og rosenkål glaseret i farin og peber
Blanchér babygulerødderne i letsaltet vand i ca. 4 min. Overfør dem til en skål med isvand...