Video: Halloween - Edderkoppekager
Halloween - EdderkoppekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
125 gram Margarine
-
3 deciliter Sukker
-
2 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
2 deciliter Letmælk
-
0.5 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Natron
-
4 spsk Cacaopulver
-
0 Lakrids
Sådan laver du halloween - edderkoppekager
Tænd ovnen på 185 grader.
Smelt margarinen ved middelvarme.
Pisk æg og sukker sammen, og bland mel, bagepulver, natron, kakao, æg og sukker i.
Bland mælk i, og det smeltede margarine - pisk det hele sammen.
Fordel dejen i 9-13 forme, og bag i ovnen i 12-15 min ved 200 grader.
Afkøl kagerne, og pynt med lakridsben og slik (evt. farvet glasur).
De kriblende edderkoppekager kan nu serveres.
Prøv at servere edderkoppekagerne med en uhyggelig halloween jelly eller med disse skægge halloweenpølsehorn.
Har du et græskar, så lav fx en dejlig varm græskarsuppe med chili.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønne asparges med pocheret æg
Skyl de grønne asparges og knæk den nederste trevlede del af.Pochér de friske æg i ca. 2 l...
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry 1. Kom olie på panden og steg kyllingen, som du forinden har skåret i...
Tomatsalat
Klassisk tomatsalatSkær mozzarella og tomat i tynde skiver. Læg dem lagvis på dit yndlings...