Video: Halloweenpunch med en blodig hånd
Halloweenpunch med en blodig håndKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
6 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 liter Appelsinjuice
-
0 Koncentreret solbærsaft
-
0 Vand
-
1 stk Appelsin i både
Halloweenpunch
Sådan laver du en børnevenlig halloweenpunch
Lav først saftblandingen, der skal blive til den 'blodige' hånd. Bland den koncentrerede solbærsaft med vand. Lav blandingsforholdet, som du ønsker, men det gør ikke noget, at blandingen bliver til den kraftige side. Den frosne hånd af saft vil nemlig blive blandet med appelsinjuicen, når den smelter. Og jo mørkere hånden bliver, jo mere uhyggelig bliver den også.
Sådan laver du den blodige hånd af is:
Tag 2 (det er altid godt at have en ekstra) latex handsker, sæt én på hver hånd og vask hænderne med sæbe. Skyl godt efter og vend vrangen ud på handsken, så den renvaskede side er på indersiden. Fyld herefter handskerne med saftblandingen, bind en knude på enden og læg i fryseren. Når hånden er frossen, fjerner du handsken, og så er den ’blodige’ hånd klar.
Tag en stor punchbowle og hæld al den friskpressede appelsinjuice i. Skær 4-5 appelsinbåde og put i.
Læg den 'blodige' hånd i punchen og voilá, så har du en meget skræmmende halloweenpunch.
Halloweenpunch er en oplagt drik til din næste halloweenfest for børn. Denne uhyggelige punch er meget børnevenlig og smager dejligt.
Hvis du vil servere punchen for et mere voksent publikum, kan du lave en alkoholisk version, hvor du blander vodka i punchen, eller du kan lave en sangria.
Hvis du vil have noget lækkert bagværk til din halloween kan vi anbefale disse svampede halloween cupcakes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Portvinspocheret pære med risbudding
Pærerne skrælles.Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pærern...
Gratin med rosenkål og skinke
Rør mornay sauce, mel, salt og peber sammen Bring blandingen i kog ved høj varme, koger u...
Baconbøf
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars. Form farsen til...