Video: Halloween heksefingre
Halloween heksefingreKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
150 gram Smør
-
250 gram Hvedemel
-
150 gram Sukker
-
1 stk Æg
-
2 tsk Vanillesukker
Pynt
-
20 stk Smuttede mandler
-
100 gram Hindbærsyltetøj
Sådan laver du heksefingre
Smørret smuldres i en skål sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
Ægget tilsættes og dejen æltes til en samlet masse.
Dejen stilles tildækket på køl i omkring 30 minutter.
Mandler skoldes og smuttes, hvorefter de flækkes på langs.
Dejen deles i cirka 40 kugler.
Tril kuglerne til små pølser, og læg dem på en beklædt bageplade.
Tryk hver pølse, på to steder og snit nogle riller, så det ligner knoer.
Mandler dyppes i syltetøj og lægges yderst på hver hver pølse, som en heksenegl.
Heksefingrene bages i en forvarmet ovn 200 grader almindelig varme, på den midterste rille i cirka 7 minutter, eller til fingrene er gyldne.
Afkøl og anret.
Dine heksefingre er nu klar til at sætte fingrene i!
Disse (u)lækre heksefingre er et nemt og sjovt indslag til halloween aftenen.
Hvis du mangler mere inspiration til din halloween fest, kan du kigge på vores halloween cupcakes, eller halloweenpølsehorn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Auberginekompot
Skær auberginen i tern, hak hvidløgsfed og løg og læg det i en kasserolle. Tilsæt revet ci...
Gratineret blomkålsfad
Del blomkålen i buketter og kog dem i 5 min. Snit bladsellerien fint og kom den ned i blom...
Kyllingelår i øl
Kyllingelår i ølSteg kyllingelår på panden, med paprika, salt, peber og løgpulver, til de...