Video: Squash spaghetti
Squash spaghettiKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4 stk Squash
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
Squash spaghetti
Skyl dine squash grundigt, og riv dem derefter til strimer ved hjælp af en kartoffelskræller eller en spiralizer, hvis du har sådan en.
Hvis du bruger kartoffelskrælleren, skærer du bare strimlerne ud i tyndere strimler bagefter.
Nogle ynder at stoppe processen her - så man får friske, kolde strimler squash som spaghetti.
Men du kan også koge det eller stege det.
Hvis du steger det, putter du blot lidt olie på panden, og steger derefter strimlerne på den.
Vend det i salt og peber - og evt. andre krydderier, hvis du har nogle stående.
Hvis du koger det, skal du blot bringe vandet i kog, for herefter at putte strimlerne i gryden.
De skal dog ha meget kort tid - 1 minut ca. - så allerede når du putter strimlerne i gryden, slukker du for blusset, og flytter gryden over på et af de andre blus.
Og efter 1 minut i vandet, hælder du vandet fra.
Velbekomme!
Helt traditionelt fungerer squash spaghetti også fint sammen med en klassisk kødsovs - se vores opskrift til spaghetti med kødsovs. Men denne grønne udgave af spaghetti gør, at man fint kan spise den med alskens retter - eksempelvis marinerede tigerrejer eller hel grillet rødfisk. To retter, som man typisk ikke ville servere sammen med spaghetti. Men som sagt: i denne squash-udgave er den skridsikker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede nakkekoteletter med ananassalsa
Klargør en grill til middelhøj varme.Rør olie, kommen, salt og peber sammen i en skål. Smø...
Dressing med soltørrede tomater
Hak de soltørrede tomater. Bland alle ingredienserne i en lille skål.
Hønsesuppe med nudler
Varm op under en wok. Kom hakket chili, citronsaft, presset hvidløg, hakket ingefær, fishs...