Video: Hel grillet rødfisk
Hel grillet rødfiskKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødfisk
-
12 stk Kartofler
-
0.5 deciliter Frisk løvstikke
-
8 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Karry
-
1 knsp Peber
Rens fiskene for skæl og indvolde.
Pas på piggene, der findes på finner og gælleklapper.
Fjern finnerne. Skær hovedet fra.
Vask kartoflerne grundigt.
Prik dem med en gaffel og bag dem i ovnen ved 185°C i 1 time.
Gnid fisken ud- og indvendigt med salt og peber.
Stik en kvist løvstikke og 2 knuste fed hvidløg ind i bugen på hver fisk.
Pensl fiskene med lidt olie og grill disse på begge sider i 8-10 minutter.
Karrysauce:
Bland creme fraiche med karry og peber efter smag og stil koldt.
Servér fisken med de bagte kartofler og den kolde karrysauce og en god salat efter egen smag.
Spørgsmål:
Til 4. personer kan det ikke være rigtigt, at der skal bruges 4 stk. Rødfisk ? Købte i går hos fiskehandleren 4 Rødfisk der tilsammen vejede 6,2 kg og blev fortalt, at de var almindelig størrelse og ofte var større. Vi formåede ikke at spise op ved brug af de 2 Rødfisk som smagte herligt. MVH JA
Svar:
Hej, opskriften er nok lidt mangelfuld i denne henseende ? Der skal kun være en hver hvis de er små , ellers kan du regne med ca:400- 500 gr hel fisk per person, det er nok mere realistisk.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/04-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Romainesalat med tomat og pinjekerner
Romainesalat med tomat og pinjekernerSkær bunden fra romainesalaten og skyld bladende. Skæ...
Gyros
Sådan laver du gyrosHak persille, oregano og forårsløg. Bland alle ingredienserne undtage...
Ovnstegt rødspættefilet med laks
Pil og hak løgene rens champignoner og skær dem i skiverSmelt smørret og lad løgene simre...