Marinerede tigerrejer

Marinerede tigerrejer
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Let ristet brød, mango chutney, salat - og ikke at forglemme - en tør hvidvin !

Kokkens svar
Tigerräkor

Spørgsmål:

kan dessa räkor serveras till en buffe kalla



Svar:
Hej, det är en bra ide'
Mvh Tomas
recept.se

18/08-2010 af Opskrifter.dk

Dressing

Spørgsmål:

Har du en god, frisk dressing til denne ret?



Svar:
Der skal ikke dressing til disse rejer, i stedet ville jeg foretrække hvidløgssmør og et lækkert friskbagt flute, alternativt hvidløgsbrød.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

30/12-2009 af Opskrifter.dk

Tigerrejer på spyd.. kolde ?

Spørgsmål:

Hej ;) Jeg skal havde gæster til nytår og vi skal have laksetatar til forret. Men jeg ville gerne ligge et lille spyd med tigerrejer ved. Kan de serveres kolde, Eller skal de serveres varme ? Jeg ville gerne sparer tid i køkkenet imens gæster er kommet. Så det ville være bedst hvis forretten kunne laves inden de kommer. På forhånd tak..



Svar:
Du kan godt lave dem på forhånd, og så kan du evt. give dem lidt varme kort inden de skal serveres.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

29/11-2009 af Opskrifter.dk

Stegning af tigerrejer

Spørgsmål:

Hej. Kan man stege de marinerede tigerrejer i ovnen? I så fald på hvilken tp og ca hvor lang tid? Joan.



Svar:
Du skal give dem ca. 5-6 min. ved ca. 200 grader.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

19/06-2008 af Opskrifter.dk

Varme

Spørgsmål:

Når rejerne har lagt i marinaden i små 4 timer og når de skal til at komme på panden, mit spørgsmål er: Hvilken temparatur skal rejerne have når den er kommet op af marinaden og skal der olie eller smør på panden. Jeg har lavet den før, men de blev meget sorte efter et stykke tid.



Svar:
Jo koldere rejerne er, jo længere tilberedningstid.

Så tag dem bare ud af køleskabet før brug.

Rejerne skal steges i olie og ved høj temperatur - men ikke for lang tid, da marinaden allerede har tilberedt rejerne lidt, og fordi rejernes struktur i sig selv gør, at de ikke skal have særlig lang tid på panden eller grillen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

18/02-2008 af Opskrifter.dk

Dagen før ?

Spørgsmål:

Hvor lang tid i forvejen kan jeg marinere rejerne? Jeg skal bruge dem som del at forret til en konfirmation ( en tallerken med lidt forskelligt på ) og vil gerne kunne lave dem dagen før ...er det realistisk Anette



Svar:
Du kan godt lave marinaden i god tid dagen før, og så kan du vente med at lægge rejerne i marinaden til sidst på dagen, det gør ikke noget at de ligger natten over, bare de står koldt nok - de behøves ikke at være helt tøet op når de kommer i marinaden.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

04/04-2007 af Opskrifter.dk

Marinerede tigerrejer

Spørgsmål:

Skal rejerne pilles?



Svar:
Det giver det bedste resultat hvis rejerne beholder skallen på, men det er besværligt at spise...
Opskriften her er med skal på ved tilberedningen.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

13/08-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Min farmors æggekage

Fedtfattig mad
Kødretter

Skræl og skær gulerødderne i tern og kog dem let møre (stadig med bid i). Steg bacon og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hjemmelavede halloween-karameller

Vegetar

Bland smør, sukker og farin i en kasserolle. Varm det over middel varme under konstant omr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pita med grillede kalkunbøffer

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Steg sennepskornene på en tør pande, til de begynder at poppe. Overfør kornene til en sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag