Video: Marinerede tigerrejer
Marinerede tigerrejerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
40 stk Tigerreje
-
1 knsp Peber
-
1 stk Lime
-
1 spsk Ingefær
-
2 stk Hvidløg
-
3 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Havsalt
-
2 spsk Frisk koriander
-
1 stk Citron
Marinerede tigerrejer
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
Ingefær og hvidløg skal være finthakket.
Lad de optøede rejer trække i marinaden i mindst 4 timer i køleskab.
Grill eller steg rejerne 3-4 min. på hver side og sæt dem på små grillspyd af træ - praktisk og lækkert.
Hak den friske koriander groft og drys den hen over rejerne før serveringen.
Garner med citronskiver.
Dine marinerede tigerrejer er klar til servering. Velbekomme!
Servér med let ristet brød, mango chutney, salat - og ikke at forglemme - en tør hvidvin !
Marinerede tigerrejer passer rigtig godt som forret til især sommerlette retter. Hvis grillen er tændt, kan du med fordel komme tigerrejerne på spyd og grille dem.
Pga. af deres neutrale smag kan man bruge tigerrejer til mange ting. Du kan her se en oversigt over vores retter med tigerrejer. Særligt kan vi anbefale bruschetta med hvidløg og tigerejer.
Spørgsmål:
kan dessa räkor serveras till en buffe kalla
Svar:
Hej, det är en bra ide'
Mvh Tomas
recept.se
18/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Har du en god, frisk dressing til denne ret?
Svar:
Der skal ikke dressing til disse rejer, i stedet ville jeg foretrække hvidløgssmør og et lækkert friskbagt flute, alternativt hvidløgsbrød.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
30/12-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej ;) Jeg skal havde gæster til nytår og vi skal have laksetatar til forret. Men jeg ville gerne ligge et lille spyd med tigerrejer ved. Kan de serveres kolde, Eller skal de serveres varme ? Jeg ville gerne sparer tid i køkkenet imens gæster er kommet. Så det ville være bedst hvis forretten kunne laves inden de kommer. På forhånd tak..
Svar:
Du kan godt lave dem på forhånd, og så kan du evt. give dem lidt varme kort inden de skal serveres.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
29/11-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Kan man stege de marinerede tigerrejer i ovnen? I så fald på hvilken tp og ca hvor lang tid? Joan.
Svar:
Du skal give dem ca. 5-6 min. ved ca. 200 grader.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Når rejerne har lagt i marinaden i små 4 timer og når de skal til at komme på panden, mit spørgsmål er: Hvilken temparatur skal rejerne have når den er kommet op af marinaden og skal der olie eller smør på panden. Jeg har lavet den før, men de blev meget sorte efter et stykke tid.
Svar:
Jo koldere rejerne er, jo længere tilberedningstid.
Så tag dem bare ud af køleskabet før brug.
Rejerne skal steges i olie og ved høj temperatur - men ikke for lang tid, da marinaden allerede har tilberedt rejerne lidt, og fordi rejernes struktur i sig selv gør, at de ikke skal have særlig lang tid på panden eller grillen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
18/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvor lang tid i forvejen kan jeg marinere rejerne? Jeg skal bruge dem som del at forret til en konfirmation ( en tallerken med lidt forskelligt på ) og vil gerne kunne lave dem dagen før ...er det realistisk Anette
Svar:
Du kan godt lave marinaden i god tid dagen før, og så kan du vente med at lægge rejerne i marinaden til sidst på dagen, det gør ikke noget at de ligger natten over, bare de står koldt nok - de behøves ikke at være helt tøet op når de kommer i marinaden.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
04/04-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Skal rejerne pilles?
Svar:
Det giver det bedste resultat hvis rejerne beholder skallen på, men det er besværligt at spise...
Opskriften her er med skal på ved tilberedningen.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
13/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brun sauce - Vegansk
Vegansk brun sauceSmelt smørret i en kasserolle. Drys melet i, og pisk samtidig godt samme...
Vintergryde
Skær kødet i tændstiklange strimler, ca. 1 cm tykke. Lad smørret gyldne i stegegryden. Del...
Kinesisk appelsin-and
Skær andebrystet ud på tværs. Strø dem med salt, hvid peber, lidt reven appelsinskal og me...