Video: Basilikum Pesto
Basilikum PestoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Basilikum
-
90 gram Olivenolie
-
70 gram Parmesan ost
-
30 gram Pecorino ost
-
2 fed Hvidløg
-
15 gram Pinjekerner
-
0 Citronsaft
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Basilikum Pesto
Rist nødderne på en tør pande, til de er lettere gyldne og sæt til side for at køle af.
Blend de afkølede pinjekerner, basilikum, hvidløg, olivenolie, parmesan, pecorino og smag til med citronsaft samt salt og peber.
Kør blenderen et par gange mere til du opnår en cremet, men stadig lidt grov pesto med bid.
Skold et glas og hæld pestoen heri. Skal du ikke bruge pestoen nu, så hæld lidt ekstra olivenolie over pestoen, for konserveringens skyld så den holder længere tid på køl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Røget torsk med couscoussalat og marinerede grøntsager
Kog couscous efter anvisning på emballagen.Skalotteløg, agurk, peberfrugt og fennikel samt...
Kalkunburger
KalkunburgerI en stor skål blander du alle ingredienser sammen, når du har gjort dette, så...
Sirupglaserede gulerødder
Skær gulerødderne i ½ cm tykke skiver. Bland gulerod, vand, halvdelen af smørret, sukker o...