Video: Æg mimose
Æg mimoseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
2 spsk Frisk persille
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 stk Æggeblomme
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
3 spsk Rapsolie
-
1 tsk Citronsaft
-
4 spsk Frisk kørvel
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
Hårdkog æggene.
Afkøl dem under koldt vand.
Mayonnaise (fyld): Skyl og tør persillen og hak den fint.
I en skål piskes sennep, æggeblommer samt salt og peber sammen.
Olien dryppes langsomt i 1 dråbe af gangen under stadig omrøring, til det er helt jævnt.
Tilsæt citronsaft, pisk grundigt og rør persillen i.
Halver de hårdkogte æg på langs, fjern blommerne og læg dem i en skål.
Mos blommerne med en gaffel, mens mayonnaisen tilsættes til man opnår den ønskede konsistens.
Derefter fyldes blandingen i fordybningerne i hviderne, som pyntes med kørvel og serveres på salatblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte vindruer
Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint. B...
Chunky Guacamole
Chunky GuacamoleStart med at mose avocadoerne og hak derefter alle ingredienserne groft. S...
Påskelam med artiskokker og kartofler
Påskelam med artiskokker og kartoflerForvarm ovnen til 190°C. Knus 1 kvist rosmarin, salt,...