Video: Æg mimose
Æg mimoseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
360 gram Æg
-
2 spsk Frisk persille
-
1 tsk Dijonsennep
-
1 stk Æggeblomme
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
3 spsk Rapsolie
-
1 tsk Citronsaft
-
4 spsk Frisk kørvel
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
Hårdkog æggene. Afkøl dem under koldt vand. Mayonnaise (fyld): Skyl og tør persillen og hak den fint. I en skål piskes sennep, æggeblommer samt salt og peber sammen. Olien dryppes langsomt i 1 dråbe af gangen under stadig omrøring, til det er helt jævnt. Tilsæt citronsaft, pisk grundigt og rør persillen i. Halver de hårdkogte æg på langs, fjern blommerne og læg dem i en skål. Mos blommerne med en gaffel, mens mayonnaisen tilsættes til man opnår den ønskede konsistens. Derefter fyldes blandingen i fordybningerne i hviderne, som pyntes med kørvel og serveres på salatblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pulled Pork Rub
Sådan laver du pulled pork rubStart med at finde en skål frem og tilsæt følgende ingredien...
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter....
Bønnesalat med cherrytomater og urtedressing
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 3 min. eller til de er møre. Afkøl dem under koldt van...