Video: Lasagne med mornaysauce
Lasagne med mornaysauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Hakkede tomater i dåse
-
1 pakke Lasagneplader
-
150 gram Revet ost
-
1.2 liter Mornay sauce
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Basilikum
Hak løgene og svits dem i olie i en gryde og brun herefter kødet.
Tilsæt de hakkede tomater, gulerødder, hvidløg og krydderierne.
Lad det simre 10 min.
Læg skiftevis kødsovs, mornaysauce og lasagneplader.
Drys osten på toppen og drys til sidst med lidt rasp.
Bages ved 200 grader i 30-40 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekæber med nye kartofler og kålsalat
Svinekæber med nye kartofler og kålsalatKom svinekæberne i en gryde og dæk dem med koldt v...
Braiseret oksekød i rødvin
1: Kom mel og peber i en frysepose, læg kødet i posen, og ryst det godt til kødet er pudre...
Nem blommemarmelade
Nem blommemarmeladeSkold, flå og fjern stenen fra blommerne og skær dem i mindre stykker.&...