Video: Amagerkoteletter
AmagerkoteletterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Koteletter
-
1 spsk Olie
-
400 gram Løg
-
600 gram Savoykål
-
800 gram Kartofler
-
10 gram Hvid peber
-
2 deciliter Bouillon
Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande.
Pil løgene, skær dem i tykke skiver fra top til rod og svits dem i fedtstoffet.
Del kålen i 4 -6 stykker og lad det koge 4 -5 minutter i letsaltet vand.
Skræl kartoflerne, skær dem i ca 1 cm tykke skiver og lad dem koge i letsaltet vand 4 -5 minutter.
Lad kål og kartofler dryppe af.
Læg kål i bunden af et smurt, ovnfast fad.
Drys de hele peberkorn over.
Fordel koteletterne, kartofler, løg og resten af kålen herover.
Hæld bouillon ved. Dæk med låg eller folie.
Sæt fadet i ovnen ved 225 grader 30-45 minutter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta
BruschettaFørst skyller du tomaterne, og skærer den grønne stilk væk. Derefter tager...
Balsamico bagte kartoffler
Varm olien i en stor stegepande. Tilsæt kartofler, løg og hvidløg. Tilsæt timian, rosm...
Laotisk kylling
Gnid kyllingen ind- og udvendigt med salt og halvdelen af det knuste hvidløg. Varm olie i...