Video: Rabarbersnaps
RabarbersnapsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
24 timer 0 minutter
Antal personer:
-
750 gram Rabarber
-
70 cl Snaps
-
3.5 deciliter Sukker
Rabarbersnaps
Vask og rens rabarberne grundigt under vandhanen.
Skær dem stykker med en bredde på ca. 2-3 cm.
Læg dem i et patentglas sammen med sukkeret.
Rør rundt og lad glasset være indtil næste dag, så saften trækkes ud af rabarberen.
Tilføj snaps (eller en smagsneutral vodka for den sags skyld) og rør rundt i glasset endnu engang.
Indholdet skal nu passe sig selv de næste 3-4 uger.
Men du må gerne ryste eller vende glasset på hovedet med et par dages mellemrum.
Sigt forsigtigt snapsen gennem et filter og hæld selve væsken på en patentflaske.
Så er din rabarbersnaps klar til servering. Skål!
Vidste du at...
For at gøre din snaps ekstra smag, så kan du også tilføje ingefærstykker, en kanelstang eller en vaniljestang. Frisk chili er også en mulighed!
Snaps til bordet
Hvis du gerne vil overraske dine venner eller familie med hjemmelavet snaps til næste jule- eller påskefrokost, så bør du kaste dig over vores opskrift på hjemmelavet snaps. Derudover kan vi også anbefale dig at lave en hyldeblomstsnaps eller en havtornsnaps - mums!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blåbærmazariner
BlåbærmazarinerTænd ovnen på 180 grader.Riv marcipanen, og rør den med sukker. Tilsæt smør...
Krydret boller i karry
Rispilaf:Sauter skalotteløg i lidt olie, uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg, ris samt...
Sprøde dessertæbler
Forvarm en ovn til 175°C. Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv. Fordel æ...