Video: Hjemmelavet snaps
Hjemmelavet snapsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
70 cl Snaps
-
1 spsk Sukker
-
150 gram Blandede bær
Hjemmelavet snaps
Udgangspunktet for en snaps er smagen, som man kan variere efter behov med bær, urter eller andre krydderier.
Klargør dine krydderier. Skyld dem, hvis der er behov for dette.
Steriliser en flaske ved at vaske den med sæbe, skyld godt igennem med kold vand og skold den til sidst med kogende vand.
Vær sikker på din flaske kan holde til varmt vand, så den ikke springer.
Kom krydderierne i en steriliseret flaske.
Hæld sukker eller sirup i og ryst blandingen godt sammen.
Har du bær i flasken, skal du lade flasken stå en time, mens sukkeret trænger ind i bærrene.
Hæld nu en klar snaps i flasken.
Alle bærrene skal være dækket til.
Sæt låg på og stil flasken et mørkt og køligt sted, hvor den skal trække de næste 7 dage eller mere.
Jo længere den trækker, des mere smag får den.
Filtrer snapsen gennem et klæde eller kaffefilter, når snapsen har trukket.
Smag snapsen til med klar sirup efter behov, hvis snapsen er syrlig.
Tilfør mere klar snaps, hvis snapsen er bitter.
Server den til julefrokoster, påskefrokost eller søndagsfrokost.
Velbekomme!
Snaps i mange varianter
På vores hjemmeside kan du finde opskriften på en lækker havtornssnaps eller valnøddesnaps, som er rigtig god til vinterens julefrokoster. Eller prøv vores hyldeblomssnaps, som passer til forårets påskefrokost.
Find selv på mange flere smage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede kalvekoteletter med citron og persille
Pres hvidløget og hak persille og rosmarin. Bland ingredienserne til marinaden sammen.Læg...
Laksetærte med spinat
Fyld:1 æget lille skvæt skummetmælksalt og peber40 g røget laks125 g spinat Æg, mælk, sal...
Creme chantilly
Kom en spiseskefuld af fløden ud på et skærebrædt. Flæk vaniljestangen på langs, skrab kor...