Forretter
Nutrition facts: 722.85 calories 26.67 carb 2.34675 fat 8.36 fiber 24.22125 protein 0.469 fat 3.0825 sugar

Video: Burmesisk suppe

Burmesisk suppe

Burmesisk suppe

Burmesisk suppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: i stedet for store rejer, kan anvendes flere små rejer.

Kokkens svar
Burmesisk suppe

Spørgsmål:

3 store pillede rejer er ikke meget. Er det en fejl i flg. billede. Hvad er rejepasta ?



Svar:
Hej , ja det er en fejl det skal være de helt store thaelandske kæmperejer , sorry , vi retter !
Rejepasta er noget de bruger som smagsforstærkning i Asien , og det er pasta af rejer og ekstrasmag.

mvh Tomas
opskrifter.dk

17/12-2007 af Opskrifter.dk

Rejer

Spørgsmål:

Hej. Kan det være rigtig at der kun skal 3 store rejer i til 4 personer? På billedet er der rigtig mange rejer i.



Svar:
Det er et spørgsmål om smag, om hvor mange rejer, og hvor store man vil have dem.

Billedet viser de alm. grønlandske rejer, men andre kan også bruges.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

15/10-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fantastiske fyldte tomater

Vegetar
Vegansk Mad

Placér tomaterne med bunden i vejret. Skær 6 snit i hver tomat (sørg for ikke at skære hel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 820
Opskrift

Paprikagryde

Kødretter

Sådan laver du paprikagryde Start med at skære mørbraden i mindre stykker. Hak løg, hvid...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1218
Opskrift

Bagte pærer med nougat og kanelcreme

Vegetar

Bland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en usammenhængende smuldredej. Halver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 536

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag