Burmesisk suppe

Burmesisk suppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: i stedet for store rejer, kan anvendes flere små rejer.

Kokkens svar
Burmesisk suppe

Spørgsmål:

3 store pillede rejer er ikke meget. Er det en fejl i flg. billede. Hvad er rejepasta ?



Svar:
Hej , ja det er en fejl det skal være de helt store thaelandske kæmperejer , sorry , vi retter !
Rejepasta er noget de bruger som smagsforstærkning i Asien , og det er pasta af rejer og ekstrasmag.

mvh Tomas
opskrifter.dk

17/12-2007 af Opskrifter.dk

Rejer

Spørgsmål:

Hej. Kan det være rigtig at der kun skal 3 store rejer i til 4 personer? På billedet er der rigtig mange rejer i.



Svar:
Det er et spørgsmål om smag, om hvor mange rejer, og hvor store man vil have dem.

Billedet viser de alm. grønlandske rejer, men andre kan også bruges.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

15/10-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bettina´s boller

Vegetar

Lun mælken og opløs gæren i denne. Tilsæt smeltet margarine. Dernæst tilsættes sukke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mandelsmør

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Blend mandlerne til mel. Tilsæt langsomt vand, og blend til en glat masse. Smag evt. til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Femkornsboller

Vegetar

Femkornsblanding, solsikkekerne og vand koges et par minutter og afkøles. Gæren røres ud...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag