Burmesisk suppe

Burmesisk suppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tip: i stedet for store rejer, kan anvendes flere små rejer.

Kokkens svar
Burmesisk suppe

Spørgsmål:

3 store pillede rejer er ikke meget. Er det en fejl i flg. billede. Hvad er rejepasta ?



Svar:
Hej , ja det er en fejl det skal være de helt store thaelandske kæmperejer , sorry , vi retter !
Rejepasta er noget de bruger som smagsforstærkning i Asien , og det er pasta af rejer og ekstrasmag.

mvh Tomas
opskrifter.dk

17/12-2007 af Opskrifter.dk

Rejer

Spørgsmål:

Hej. Kan det være rigtig at der kun skal 3 store rejer i til 4 personer? På billedet er der rigtig mange rejer i.



Svar:
Det er et spørgsmål om smag, om hvor mange rejer, og hvor store man vil have dem.

Billedet viser de alm. grønlandske rejer, men andre kan også bruges.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

15/10-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Amarettifyldte ferskener

Vegetar

Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C. Smelt halvdelen af smørret og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Laks med porre- og kaperssauce

Fiskeretter

Smør en bageplade med smeltet smør, læg laksen på pladen og smør fileterne med smør. Gr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Den gode tunmousse

Fiskeretter

Olien hældes fra tunen. Tunen moses i en skål med elpisker eller gaffel. Smør, creme fraic...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag