Video: Burmesisk suppe
Burmesisk suppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Forret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.25 tsk Peber
-
3 stk Grøn peberfrugt
-
4 stk Store pillede rejer
-
0.25 tsk Rejepasta
-
250 gram Græskar
-
250 gram Blomkål
Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), rejer og rejepasta. Kog i yderligere 5 min. Skær græskar i terninger og blomkål i halve buketter. Put dem i suppen og kog i 5 min. eller til grøntsagerne er møre.
Tip: i stedet for store rejer, kan anvendes flere små rejer.
Spørgsmål:
3 store pillede rejer er ikke meget. Er det en fejl i flg. billede. Hvad er rejepasta ?
Svar:
Hej , ja det er en fejl det skal være de helt store thaelandske kæmperejer , sorry , vi retter !
Rejepasta er noget de bruger som smagsforstærkning i Asien , og det er pasta af rejer og ekstrasmag.
mvh Tomas
opskrifter.dk
17/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Kan det være rigtig at der kun skal 3 store rejer i til 4 personer? På billedet er der rigtig mange rejer i.
Svar:
Det er et spørgsmål om smag, om hvor mange rejer, og hvor store man vil have dem.
Billedet viser de alm. grønlandske rejer, men andre kan også bruges.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
15/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandmelonsalsa
Vandmelonsalsa Del vandmelonen i 4 dele og fjern alle kerner og skorpe. Hak derefter melon...
Koldhævet pizzadej
Koldhævet pizzadej Dag 1: Rør først gæren ud i vandet. Tilsæt 100 g. hvedemel og rør det...
Bagt blomkål
Bagt blomkål Først skal bladene på blomkålen fjernes, og derefter skalhovedet skylles orde...