Video: Spaghetti med kødboller
Spaghetti med kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
16
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Brødkrummer
-
1.5 deciliter Letmælk
-
25 gram Smør
-
25 gram Hvedemel
-
2 deciliter Oksebouillon
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
2 spsk Tomatpure
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Estragon
-
1 stk Hakket løg
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Paprika
-
4 spsk Olivenolie
-
450 gram Spaghetti
-
0 Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min.
Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag varme.
Tilsæt mel og svits under omrøring i 2 min.
Rør bouillon i og kog 5 min.
Tilsæt tomater, tomatpure, sukker og estragon.
Smag til med salt og peber og kog 25 min.
Rør løg, kød og paprika i brødkrummen.
Form farsen til 16 kødboller.
Varm olie og resten af smørret på en pande og brun kødbollerne.
Læg dem i et ildfast fad og hæld sovsen over.
Dæk fadet til og bag i ovnen ved 180 grader i 25 min.
Kog pastaen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauce
Forvarm ovnen på 200°C.Vask og hak skalotteløg og persille og blend det sammen med lidt sa...
Hindbærroulade
HindbærrouladeVarm ovnen op til 200 grader.Pisk smør med sukker, til det er hvidt og lufti...
Havrebrød med ymer
Sådan laver du havrebrød med ymer:Opløs gæren i vandet og rør salt, surmælksprodukt og hav...