Video: Spaghetti med kødboller
Spaghetti med kødbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
16
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Brødkrummer
-
1.5 deciliter Letmælk
-
25 gram Smør
-
25 gram Hvedemel
-
2 deciliter Oksebouillon
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
2 spsk Tomatpure
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Estragon
-
1 stk Hakket løg
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Paprika
-
4 spsk Olivenolie
-
450 gram Spaghetti
-
0 Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt mel og svits under omrøring i 2 min. Rør bouillon i og kog 5 min. Tilsæt tomater, tomatpure, sukker og estragon. Smag til med salt og peber og kog 25 min. Rør løg, kød og paprika i brødkrummen. Form farsen til 16 kødboller. Varm olie og resten af smørret på en pande og brun kødbollerne. Læg dem i et ildfast fad og hæld sovsen over. Dæk fadet til og bag i ovnen ved 180 grader i 25 min. Kog pastaen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Arabisk bulgursalat
Arabisk bulgursalatKog bulgur i en gryde med 4 deciliter vand. Når bulguren koger, så skal...
Artusiis med passionfrugtcoulis
Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vanillesta...
Ovnbagt æggekage med hakket kød
Pisk æggene løst med en gaffel og rør dem i kødet med en håndmixer sammen med mælken. Når...