Video: Spaghetti med kødboller
Spaghetti med kødbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
16
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Brødkrummer
-
1.5 deciliter Letmælk
-
25 gram Smør
-
25 gram Hvedemel
-
2 deciliter Oksebouillon
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
2 spsk Tomatpure
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Estragon
-
1 stk Hakket løg
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Paprika
-
4 spsk Olivenolie
-
450 gram Spaghetti
-
0 Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt mel og svits under omrøring i 2 min. Rør bouillon i og kog 5 min. Tilsæt tomater, tomatpure, sukker og estragon. Smag til med salt og peber og kog 25 min. Rør løg, kød og paprika i brødkrummen. Form farsen til 16 kødboller. Varm olie og resten af smørret på en pande og brun kødbollerne. Læg dem i et ildfast fad og hæld sovsen over. Dæk fadet til og bag i ovnen ved 180 grader i 25 min. Kog pastaen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret kartoffelmos med oksekød og champignon
Skær kartoflerne i tern, og kog dem møre i usaltet vand. Hak løg og hvidløg. Svits dem i o...
Nordisk okseragout
1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. 2. Skær løgene i skiver. 3. Varm smørret i...
Citrontærte
Sådan laver du citrontærte Dej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuld...