Video: Gullasch med bacon
Gullasch med baconKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 Bacon
-
1 spsk Usaltet smør
-
1 stk Løg
-
2 tsk Paprika
-
1.1 kg Mellemskært oksekød
-
125 gram Kalvelever
-
3 spsk Hvedemel
-
2.1 deciliter Tør hvidvin
-
1 tsk Bordsalt
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 kg Kartofler
-
2 spsk Frisk dild
Gullasch med bacon
Steg baconen i en stor gryde, indtil det er sprødt.
Tag baconen op og læg det på en tallerken med køkkenrulle, som kan opsuge fedtet.
Tilsæt smør og hakket løg i gryden, hvor der før var bacon.
Svits løget, indtil det er brunet. Kom paprika i og rør rundt et minut mere.
Skær oksekødet i tern, men lad leveren være i ét stykke.
Tilsæt begge dele til løgblandingen og lad det brune i 10-12 minutter.
Strø mel i og steg videre 1 minuts tid.
Tilsæt vin og salt og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad ingredienserne simre i en times tid under låg.
Overfør leveren til et skærebræt og hak den.
Returner den hakkede lever samt hakket peberfrugt til retten.
Lad retten simre på svag varme, indtil oksekødet er mørt (ca. 1 time mere).
Mens gullaschen simrer, skrælles kartoflerne.
Derefter skæres de i skiver og koges møre, hvilket tager ca. 15 minutter.
Kom kartoflerne ned i gryden til kødet og de andre ingredienser.
Smag til med salt og peber. Kom baconen tilbage i gryden og kog yderligere 5 minutter.
Nu er din gullaschsuppe med bacon klar til servering - top gerne portionerne med hakket dild.
Velbekomme!
Skønne retter med bacon
Hvis du er vild med bacon, så er du helt sikkert ikke den eneste! Har du prøvet vores opskrift på hjemmelavet pizza med svampe og bacon? Den smager nemlig super godt.
Derudover kan vi også anbefale denne bacontærte med porre samt denne æggekage med bacon og tomat, der giver dig en god start på weekenden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekoteletter med citron-timiansauce
Put koteletterne i et fad. Pres hvidløget og bland ingredienserne til marinaden i en lille...
Bøftatar
Kom det hakkede kød i en i en stor skål. Det er vigtigt at kødet er helt frisk og meget ma...
Hindbærlimonade
HindbærlimonadeKog alle ingredienserne langsomt op og lad massen simre svagt i 20 min.&nbs...