Video: Havtornsnaps
HavtornsnapsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Havtorn
-
70 cl Snaps
-
2 spsk Honning
Havtornsnaps
Skyld havtornbærrene og kom dem i en patentflaske på 1 liter.
Tilføj honningen - du kan sagtens komme lidt mere i, hvis du vil have den sødere.
Tilsæt nu din smagsneutrale snaps og luk låget.
Lad din havtornsnaps trække mellem 1 og 3 måneder.
Husk at ryste flasken engang imellem.
Inden første servering skal du si indholdet fra og så hælde væsken tilbage i patentflasken.
Nu er din havtornsnaps klar til servering!
Et par gode råd til hjemmelavet snaps
Hvis du blander din egen snaps med bær eller urter, så skal du altid bruge en klar snaps, da det fremhæver smagen på dine valgte ingredienser. Derudover er det vigtigt, at snapsen altid dækker alle dine ingredienser. Endelig skal du huske at filtrere din snaps, inden den serveres første gang.
Har du mod på at lave flere snaps, så bør du prøve vores opskrift på valnøddesnaps.
Spis mad til
De fleste danskere drikker snaps til enten rundstykkerne om søndagen, til påskefrokosten eller julefrokosten. Snapsen passer fx rigtig godt til en rugbrødsmad med karrysild eller æggesalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Papayasalat
Skræl papayaen, skær den i halve og grav frøene ud. Skær papayakødet i terninger. Skær ogs...
Mexicansk mangosalsa
Skræl appelsin og mango og skær dem i terninger på ca. 1 cm. Læg frugtstykkerne i en skål....
Bagte majskolber
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Bland alle ingredienserne un...