Video: Hyldeblomstsnaps
HyldeblomstsnapsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
5.6 stk Hyldeblomstskærm
-
70 cl Snaps
-
0 Citronskal
-
1 tsk Honning
Hyldeblomstsnaps
Ryst hyldeblomstskærmene godt, så støv og skidt falder af.
Du må ikke skylle hyldeblomstskærmene, da meget af smagen sidder i pollen.
Klip også stilkene af. Læg hyldeblomsskærmene i en patentflaske.
Skræl hele citronskallen og kom skrællen i flasken.
Tilføj både honning og snaps.
Luk låget.
Lad snapsen trække i 1-2 uger, eller til den har den smag, som du ønsker.
Filtrer til sidst snapsen gennem et kaffefilter flere gange, indtil den er helt klar og ren.
Nu er din hyldeblomstsnaps klar til at blive serveret.
Andre skønne snapse
Hvis du er blevet vild med at lave din egen snaps, så skal du helt sikkert også prøve vores opskrifter på valnøddesnaps og havtornsnaps.
Vidste du at...
Snaps passer perfekt til påskefrokosten eller julefrokosten, hvor der bl.a. serveres tunsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Champignon tartatin med rucola og parmesan
Varm en 20 cm ovnfast pande op. Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har...
Fasan i flødesauce
Fasanerne barderes (pakkes ind) med bacon-skiverne og brunes i smør i en stor gryde. Tilsæ...
Mac and cheese
Sådan laver du Mac and CheeseKog pastaen i rigeligt saltet vand. Lav en bechamel ved at sm...