Video: Fyldte squash
Fyldte squashKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Squash
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 Løg
-
100 gram Revet ost
-
1 Hakkede tomater i dåse
-
1 Gulerod
-
1 tsk Tørret oregano
-
1 tsk Tørret rosmarin
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Olivenolie
Fyldte squash
Skyl squashene under vandhanen og flæk dem derefter på langs.
Skrab al den bløde indmad ud med en spiseske og gem det i en skål.
Der skal gerne være så meget plads til fyldet som muligt i de udhulede squash.
Læg squashene på en almindelige bageplade med bagepapir.
Pil og hak løget.
Svits løget i lidt olivenolie i en stor gryde.
Efter et par minutter tilsættes det hakkede oksekød.
Når kødet er brunet og væden fordampet, så skal du tilføje hakkede tomater, indmaden fra squashen samt alle krydderier.
Lad fyldet simre ved middel varme, indtil en del af væden fra tomaterne er fordampet.
Fordel fyldet i de udhulede squash og drys revet ost over.
Vi anbefaler, at du bruger mozzarella eller parmesan.
Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
De fyldte squash er klar til servering. Velbekomme!
Anden form for fyld
Du kan sagtens variere dine fyldte squash fra gang til gang, hvis du vil det. Prøv fx at komme lidt chili eller hvidløg i kødsovsen, hvis du er vild med stærk mad, eller lav en vegetarisk udgave, hvor indholdet består af feta, oliven og tomater.
Mange egenskaber
Squash er ikke bare lækkert til hovedretter, men også supper, kager og andre søde sager. Prøv fx vores skønne opskrifter på squashsuppe , squashkage og squashpandekager, der alle er nemme at gå til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nutella-cookies
Nutellacookies Opvarm ovnen til 180 grader, og læg bagepapir på en bageplade.Bland Nutell...
Lårtunge
Sådan laver du lårtunge Puds lårtungen. Smelt smør i en pande, og brun lårtungen på alle s...
Hyldeblomstsaft med rabarber
Hyldeblomstsaft med rabarber Start med at skylle hyldeblomstskærmene fri for sm&ari...