Video: Gode knækbrød Frøkiks
Gode knækbrød FrøkiksKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Græskarkerner
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Sesamfrø
-
1 deciliter Hørfrø
-
1 deciliter Solsikkekerne
-
125 gram Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Jordnøddeolie
-
2 deciliter Vand
Hak græskarkernerne groft med en kniv. Bland frø, mel, bagepulver og salt. Tilsæt olie og vand og saml dejen, den er meget blød. Del dejen i 2 portioner og rul en portion ad gangen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen i firkanter. Læg bagepapir med kiksene over på en bageplade. Bages ved 200° på midterrillen 12-15 min. afhængig af dejens tykkelse. Læg kiksene på en rist og køl dem af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt squash med brunet smør og muskatnød
Forvarm ovnen til 190°C. Smør en bradepande med olie. Anbring squash skåret i tern i br...
Chilimarinerede svinekødsburgere
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke. Put alle ingredienserne til m...
Svampegryde
SvampegrydePil løget og skær det i tynde skiver. Svits løgstykkerne i lidt fedtstof et par...