Video: Gode knækbrød Frøkiks
Gode knækbrød FrøkiksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Græskarkerner
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Sesamfrø
-
1 deciliter Hørfrø
-
1 deciliter Solsikkekerne
-
125 gram Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Jordnøddeolie
-
2 deciliter Vand
Hak græskarkernerne groft med en kniv.
Bland frø, mel, bagepulver og salt.
Tilsæt olie og vand og saml dejen, den er meget blød.
Del dejen i 2 portioner og rul en portion ad gangen ud mellem 2 stykker bagepapir.
Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen i firkanter.
Læg bagepapir med kiksene over på en bageplade.
Bages ved 200° på midterrillen 12-15 min. afhængig af dejens tykkelse.
Læg kiksene på en rist og køl dem af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fishcakes
Hak fisken med koriander, ingefær, karry og sauce. Tilsæt æg og mel. Form farsen til små f...
Majscreme med hvid chokolade
Kog majskolberne godt møre i saltet vand - det tager ca. 40 min. Skær kernerne af og blend...
Dybstegt lyssejfilet
Dej: Rør æg, mel, bagepulver og danskvand sammen til en pandekagedej. Læg den på køl i 30...