Video: Havtornsirup
HavtornsirupKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4.5 Havtorn
-
3 Sukker
-
3 Vand
-
1 tsk Vanillesukker
Havtornsirup
Kom havtorn (friske eller frosne), sukker, vand og vaniljesukker i en gryde.
Lad blandingen simre i ca. 15-20 minutter.
Tag gryden væk fra komfuret og lad siruppen trække i en time.
Si massen med en sigte eller et rent viskestykke - det er vigtigt, at du kun får væske med og ingen rester af havtorn.
Hæld havtornsiruppen på en patentflaske - hvis den er skyllet med atamon, vil holdbarheden forlænges.
Hvad spises havtornsirup til?
Denne sirup er fantastisk at komme ovenpå skyr eller ostemaden om morgenen. Derudover bør du også prøve at komme siruppen oven på pandekager.
Hvis du synes, at det er sjovt at lave din egen sirup, så tag også et kig på vores opskrift på en klassisk sirup og en skøn rabarbersirup, som smager helt fantastisk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ciselerede champignoner med kørvel
Vælg helt rå, friske champignoner til denne garniture. Tør evt. champignonen af med en fug...
Bulgogi sauce
Put sojasauce og sesamolie i en lille skål og rør alle andre ingredienser undtagen hvidløg...
Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrødRør gæren ud med vandet i en skål. Brug håndmixeren med dejkrogene på...