Sirup

Sirup
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Du kan også lave sirupper i mange forskellige smagsvarianter. Eksempelvis ved at tilføre lidt vanille og ca. 200 g frosne bær (eksempelvis hindbær eller jordbær) inden kogningen. Fortynd med vand, hvis det bliver for tykt. Tilsæt lidt flere bær og/eller kog forsigtigt videre, hvis det bliver for tyndt. Det er vigtigt, at du sier frugtmosen fra inden du hælder siruppen på glas.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marokkansk Lammegryde

Kødretter

Skær kød ud i store tern skræl løg, og halver. Brun dem i en gryde(uden fedtstof) så de n...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kinesisk æggesuppe

Proteinrig mad
Fjerkræ

Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde. Tilsæt champignoner i skiver. Tilsæt langso...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Paprikagryde

Kødretter

Start med at skære mørbraden i mindre stykker. Hak løg, hvidløg og bacon og brun det i o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag