Sirup

Sirup
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/10-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Du kan også lave sirupper i mange forskellige smagsvarianter. Eksempelvis ved at tilføre lidt vanille og ca. 200 g frosne bær (eksempelvis hindbær eller jordbær) inden kogningen. Fortynd med vand, hvis det bliver for tykt. Tilsæt lidt flere bær og/eller kog forsigtigt videre, hvis det bliver for tyndt. Det er vigtigt, at du sier frugtmosen fra inden du hælder siruppen på glas.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kokosis

Vegetar

Bland mælk og kokosmælk i en beholder til blender. Blend det grundigt. Tilsæt kokosmel og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ghribas

Vegetar

1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Si mel og flormelis op i en skål. 3. Tilsæt sesamfrø, sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lynstegt kylling med basilikum

Stærk mad
Fjerkræ

Skær kyllingekødet i små, mundrett stykker. Opvarm havldelen af olien i en wok og lynsteg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag