Video: Sirup
SirupKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
2
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Rørsukker
-
2 deciliter Vand
Sirup
Til en hjemmelavet sirup skal du først afveje 200 gram rørsukker og 2 deciliter vand direkte i en gryde. Bring gryden i kog og lad det koge til sukkeret er helt opløst. Rør eventuelt rundt med en ske eller et lille piskeris undervejs for at undgå klumper.
Si eventuelle urenheder fra og lad siruppen køle af.
Hæld siruppen på en flaske, som du har steriliseret med vodka inden.
Du kan nu nyde din sirup som tilbehør til forskellige retter. Velbekomme!
Sirup varianter
Sirup kan laves med med mange forskellige smagsvarianter. Prøv fx vores havntornssirup, som passer godt ovenpå skyr eller på lækre blåbærpandekager.
Eller prøv vores sirup med appelsin og citron. Opskriften på den finder du under vores hjemmelavet glögg med appelsin og citron sirup.
Du kan også lave en sirup med bær. Tilfør lidt vanilje og ca. 200 gram frosne bær (eksempelvis hindbær eller jordbær) inden kogningen af sukker og vand. Fortynd med vand, hvis det bliver for tykt. Tilsæt lidt flere bær og/eller kog forsigtigt videre, hvis det bliver for tyndt. Det er vigtigt, at du sier frugtmosen fra, inden du hælder siruppen på glas.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lamme-souvlaki med yoghurt-hvidløgssauce
Marinade: Pres hvidløget. Bland ingredienserne til marinaden og rør dem sammen. Skær la...
Chokoladekage med skumfiduser
Chokoladekage med skumfiduserKom sukker, mel, kakaopulver, vanillesukker og bagepulver i e...
Breadsticks
BreadsticksRør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel...