Video: Bananpandekage med havregryn
Bananpandekage med havregrynKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
11
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Smør
-
2 Modne bananer
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Hvedemel
-
2 Æg
-
1 deciliter Mælk
-
1 tsk Vanilleekstrakt
-
1 tsk Bagepulver
-
1.2 tsk Havsalt
-
1 tsk Kanel
-
1.2 tsk Kardemomme
Bananpandekage med havregryn
Varm en pande op med smør på og mos imens bananerne godt.
Pisk bananerne sammen med æg, havregryn, kardemomme, vaniljepulver eller kanel, mel og salt.
Du kan med fordel bruge en blender.
Kom så dejen på panden i klatter og vend dem når de er stegt på den ene side – giv dem omkring 2-3 minutter på hver side.
Du kan stable et pandekagetårn eller servere med det samme.
Brug dine yndlings topping og server – velbekomme.
Hvis du vil have endnu mere havregryn kan du udskifte den ene deciliter hvedemel med en deciliter havregryn mere.
Server med en læskende frugtsmoothie. Bon appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizza Margarita
Bland håndvarmt vand, gær og olivenolie sammen. Tilføj mel og salt, ælt dejen sammen og st...
Bagt æblekage med kanel
Bagt æblekage med kanelTænd ovnen og indstil den på 175 gr. Skræl æblerne, skær dem i...
Æbletærte med pistacie
Bland melis og smør. Æggeblomme og citronsaft røres i, og til sidst melet til dejens konsi...