Hovedret
Nutrition facts: 516 calories 39 carb 23.3 fat 25 fiber 50 protein 7.9 fat 0.6 sugar

Video: Stegt andebryst

Stegt andebryst

Stegt andebryst

Stegt andebryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

3


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Tips til tilberedning af dit stegte andebryst


Vær opmærksom på at stegning af andebryst på en pande godt kan svine lidt da fedtet fra andebrystet godt kan sprøjte. Vil du være helt sikker på at dit andebryst har fået den rette temperatur og er dejligt rosa, så anvend et stegetermometer. Kernetemperaturen skal være minimum 60 grader. Alternativt kan andebrystet steges i ovnen i ca. 20 minutter ved 225 grader.


Ideer til tilbehør


Du kan naturligvis holde det helt klassisk og servere andesauce, brune kartofler, kogte kartofler og en lækker hjemmelavet rødkål til dit stegte andebryst. Har du imidlertid lyst til noget mindre traditionelt tilbehør, kan du eksempelvis forsøge dig med en rødkålssalat. Er du mere eventyrlysten er denne waldorfsalat også et glimrende bud.

Kokkens svar
Sovs til andebryst

Spørgsmål:

Hvad for en sovs spiser man andebryst



Svar:
Hej Winnie

Tak for dit spørgsmål.

Der er mange muligheder; du kan fx se vores opskrift på Andebryst med balsamicosauce.
Det nemmeste er nok blot at tilføje lidt vand og lidt piskefløde til andeskyen på panden, efter du har stegt andebrysterne og taget dem af panden.
Tilføj også gerne lidt (1 spiseskefuld) andefond (fås fx i små brune flasker i de fleste supermarkeder) for en mere kraftig, fyldig og tæt smag.
Du kan også tilføje finthakkede let stegte skalotteløg.

God fornøjelse :)
Venligst
Teamet bag Opskrifter.dk

08/11-2021 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Torsk rørt med creme fraiche og urter

Fiskeretter

Riv torsken i grove stykker og læg den til side på en tallerken. Bland mayonnaise, crem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2640
Opskrift

Romkager

Vegetar

Rul de optøede butterdejsplader ud og beklæd smurte linseforme med dejen. Vandbakkelses...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 878
Opskrift

Hosomaki - Sushiruller med agurk

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Hosomaki sushi med agurkSkyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2410

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag