Video: Kalkun og grønsager i sur- og sød sauce
Kalkun og grønsager i sur- og sød sauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
18
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalkunbryst
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Rødløg
-
1 stk Porre
-
1 stk Broccoli
-
1 stk Gul peberfrugt
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Blegselleristilk
-
100 gram Ærter
-
1 bdt Frisk purløg
-
1 stk Grønne chili
-
3 deciliter Eddike
-
1.2 deciliter Vand
-
250 gram Sukker
-
10 gram Bordsalt
-
200 gram Tomatpure
-
1 deciliter Citronsaft
-
10 gram Chili peber
Kalkun Skær kalkunbryst i strimler. Rens grøntsagerne og skær dem i strimler.
Brun kalkunkødet på en varm pande og småsteg i 2 minutter.
Tilsæt grønsagerne og steg dem med i 3-4 min. uden at de tage farve.
Kom sur/sød saucen på (se nedenstående) og kog det hele igennem. Sur / sød sauce Bland alle ingredienser sammen og bring i kog.
Smag saucen til og hæld den over kød og grønsager. Er saucen for tynd, kan den eventuelt jævnes med en anelse maizenamel udrørt i koldt vand. Anretning Anret det hele på en pæn tallerken. Pynt med finthakket purløg ved servering. Server med løse ris samt groft brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gimlet
GimletHæld gin og grapejuice i et mixerglas halvt fyldt med isterninger. Rør godt rundt ti...
Bagt skinke med senneps- og ribsglasur
Placér en bradepande i nederste trediedel af ovnen, som forvarmes til 170°C. Pisk ribsg...
Italiensk hasselnøddekage
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker i 10 min. Kom vaniljekornene i,...