Video: Kalkun og grønsager i sur- og sød sauce
Kalkun og grønsager i sur- og sød sauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
18
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalkunbryst
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Rødløg
-
1 stk Porre
-
1 stk Broccoli
-
1 stk Gul peberfrugt
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Blegselleristilk
-
100 gram Ærter
-
1 bdt Frisk purløg
-
1 stk Grønne chili
-
3 deciliter Eddike
-
1.2 deciliter Vand
-
250 gram Sukker
-
10 gram Bordsalt
-
200 gram Tomatpure
-
1 deciliter Citronsaft
-
10 gram Chili peber
Kalkun
Skær kalkunbryst i strimler.
Rens grøntsagerne og skær dem i strimler.
Brun kalkunkødet på en varm pande og småsteg i 2 minutter.
Tilsæt grønsagerne og steg dem med i 3-4 min. uden at de tage farve.
Kom sur/sød saucen på (se nedenstående) og kog det hele igennem.
Sur / sød sauce
Bland alle ingredienser sammen og bring i kog.
Smag saucen til og hæld den over kød og grønsager.
Er saucen for tynd, kan den eventuelt jævnes med en anelse maizenamel udrørt i koldt vand.
Anretning
Anret det hele på en pæn tallerken.
Pynt med finthakket purløg ved servering.
Server med løse ris samt groft brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rejer i kokos-karrysauce
Tø rejerne op. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ry...
Laks med spinat og kartofler i fad
Ovnbagt Laks med spinat og kartofler Start med at koge kartofler og når de er kølet ned sk...
Æble "pizza"
Æble "pizza"Forvarm ovnen til 200°C. Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade. Overf...