Video: Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkålKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
4 spsk Ribsgele
-
2 spsk Balsamico
-
0.25 tsk Stødt allehånde
-
1 tsk Køkkensalt
-
500 gram Frisk rødkål
Sådan laver du hjemmelavet rødkål
Snit kålen fint. Put smør, gelé, balsamico og allehånde i en stor gryde og varm det op.
Tilsæt kålen til gryden og lad den koge i 15 min. ved middel varme under låg.
Smag rødkålen til med salt og peber.
Fjern låget og kog over kraftig varme i 5 min. eller til al væden er fordampet.
Server den varme rødkål straks – det smager bedst varmt.
Jeg laver altid en stor portion, da det bliver revet væk.
Denne opskrift er med ribsgele, men man kan også lave rødkål med appelsin i stedet.
’Holdbarhed på hjemmelavet rødkål’ og ’kan hjemmelavet rødkål fryses’ er hyppige spørgsmål – giv et bud på svarene herunder.
Eller se opskriften ’Gammeldags Hjemmelavet Rødkål’, samt meget mere, på vores hjemmeside.
Spørgsmål:
Kan man koge rødkålen dagen før man skal bruge den og så varme den når den skal bruges? Mange julehilsner Birte Jensen
Svar:
Det kan du i hvert fald, hvis det er til andesteg eller flæskesteg, så spæd rødkålen til med lidt af fedtet - det giver den lidt ekstra karakter...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanel- og orangescones
Blødgør smørret og vej de andre ingredienser af. Rør det hele langsomt sammen med en dejar...
Alternativ kartoffelsalat
Grøntsager og urter hakkes (kartoflerne skæres i mundrette stykker). Dressingen piskes...
Syltede pærer
Syltede pærerSøde og smagfulde, syltede pærer er en sjov overraskelse på ethvert ostefad,...