Video: Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkålKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
4 spsk Ribsgele
-
2 spsk Balsamico
-
0.25 tsk Stødt allehånde
-
1 tsk Køkkensalt
-
500 gram Frisk rødkål
-
3 deciliter Æblemost
Hjemmelavet rødkål
Start med at snitte kålen fint. Put smør, ribsgelé, æblemost, balsamico og allehånde i en stor gryde, og varm det godt op. Tilsæt rødkålen ned i gryden ,og lad det hele koge i 15 min. ved middel varme under låg, eller til al væden er fordampet. Smag rødkålen til med salt, peber og gelé.
Server den varme rødkål straks - velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips
Denne opskrift er med ribsgele, men man kan også lave hjemmelavet rødkål med appelsin i stedet.
Andre opskrifter
Til en rigtig god ribbensteg vil hjemmelavet rødkål passe rigtig godt til.
Spørgsmål:
Kan man koge rødkålen dagen før man skal bruge den og så varme den når den skal bruges? Mange julehilsner Birte Jensen
Svar:
Det kan du i hvert fald, hvis det er til andesteg eller flæskesteg, så spæd rødkålen til med lidt af fedtet - det giver den lidt ekstra karakter...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af...
Paella - krydret
Smelt smørret i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og ch...
Julegås med brunede kartofler og gulerødder
Gåsen fyldes med salt, peber og salvie. Sættes i ovn i 2 til 3 timer på 170°C (i en bradep...