Video: Pasta med laks
Pasta med laksKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
25 gram Smør
-
3 stk Forårsløg
-
3 fed Hvidløg
-
1 spsk Hvedemel
-
200 gram Creme fraiche 38%
-
50 gram Naturel flødeost
-
2.5 Mælk
-
1 stk Citron
-
40 gram Frisk persille
-
500 gram Pasta
-
0 Salt
-
0 Peber
Pasta med laks
Start med at tænde ovnen på 200 grader (180 grader ved varmluft).
Kom laksefileterne på et stykke bagepapir og sæt dem ind, når ovnen er klar.
Laksen skal være i ovnen i cirka 20 minutter.
Når laksen er ved at være færdig, tager du en gryde frem.
Pres hvidløget i en gryde.
Smelt smør i gryden.
Hak forårsløg i skrå skiver og svits dem sammen med hvidløget.
Kom melet i og lad smørret optage det.
Bland creme fraiche, flødeost, mælk og 2 spsk. citronsaft.
Hæld væsken i gryden lidt efter lidt.
Kog det op i to minutter.
Tilsæt salt og peber efter behov.
Skær den nu færdige laks i mindre stykker og hak persillen groft.
Tilsæt det og lad det simre i et par minutter.
Kog pastaen al dente, hæld overskydende vand fra og kom pastaen ned i gryden.
Servér straks den blandede pasta med laks.
Elsker du også laks?
Så er du ikke den eneste. Hvis du var vild med vores opskrift på pasta med laks, så skal du helt sikkert prøve vores opskrift på lakselasagne eller laksetærte - begge vil uden tvivl imponere dine gæster.
Forretter med laks
Står du og mangler en lækker forret? Så kunne denne opskrift på lakseruller være et rigtig godt bud.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem farinsauce
Smelt smørret i en middelstor gryde. Tilsæt mel og salt og rør godt.Tilsæt farin og rør go...
Pastasalat med tun
Pastasalat med tunDe frosne ærter lægges til optøning og lynkoges i ca. et minut.Past...
Laksepaté
Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt. Kom spinatbladene i kogende...