Video: Chili con carne med chokolade
Chili con carne med chokoladeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
3 stk Hakket løg
-
3 stk Hvidløg
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
3 stk Flåede tomater
-
2 spsk Tomatpure
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Kidneybønner på dåse
-
1 spsk Paprika
-
0 Mørk chokolade
Chili con carne med chokolade
Varm olien i en stor gryde og svits løget i et par minutter.
Tilsæt hvidløg og peberfrugter og svits yderligere et par minutter, inden kødet tilsættes.
Kødet skal være brunet grundigt, inden resten af ingredienserne tilsættes.
Lad retten simre i mindst en halv time - men gerne gerne længere, da det giver en fantastisk smag og en skøn konsistens.
Du kan sagtens lade retten simre en time eller halvanden time ved svag varme.
Kom til sidst chokolade i din chili con carne og vent på, at chokoladen er helt smeltet.
Velbekomme!
Serveringsforslag
Servér gerne ris, brød, nachos, revet ost eller creme fraiche til din chili con carne med chokolade. Der er heldigvis noget for enhver smag.
Du bør også denne opskrift på nem chili con carne, hvis det skal gå lidt hurtigere, eller hvis børnene skal være med i madlavningsprocessen. Vi har også en dejlig version med svinekød, hvis du gerne vil eksperimentere lidt med opskriften.
Hvis du rigtig gerne vil lave en vegetarisk udgave af chili con carne, så er denne her opskrift lige noget for dig. Selvom der ikke er kød i, så vil du alligevel genkende smagen og konsistensen, som hører til den originale ret.
Spørgsmål:
Jeg står og vil lave opskriften på chili con carne med chokolade. i beskrivelsen af hvordan man gør står der at man skal skære baconen i små tern - men ingen bacon er nævnt i ingrediens listen, der er i øvrigt heller ikke nævnt chokolade. Kunne man få en mængdeangivelse?
Svar:
Hej Helle
Jeg synes den passende mængde bacon vil være 150 gram.
Den mørke chokolade er en smagssag, den skal blot runde smagen af. Prøv med 50 gram og se om det passer din smag :)
Hilsen Bettina
26/01-2019 af Bettina Lorentzen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lakseroulade med flødeost
Sådan laver du lakseroulade med flødeost Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakke...
Kanelsnegle uden gær
Kanelsnegle uden gær Start med at blande mel, bagepulver, salt og sukker sammen i en skål...
Øllebrød
Hjemmelavet øllebrød smager bedst!Øllebrød er en klassisk dansk ret, som man godt kan komm...