Vegetarisk Bagværk
Nutrition facts: 1164.7666666667 calories 28.283333333333 carb 15.695166666667 fat 0.58333333333333 fiber 4.5233333333333 protein 9.1688333333333 fat 16.995 sugar

Video: Sød Gammeldags mørdej

Sød Gammeldags mørdej

Sød Gammeldags mørdej

Sød Gammeldags mørdej
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
mørdej

Spørgsmål:

hej.. kan mørdej fryses og bruges en anden gang og hvor lang kan den holde på køl/frøst.



Svar:
Hej, det kan du godt fryse, hvis du pakker den godt i frysen så 2-3 månader holder den fint, i køl 1-3 dage

Mvh Tomas
opskrifter.dk

08/03-2010 af Opskrifter.dk

antal grader på ugn

Spørgsmål:

hur många grader skall pajdegen ha i ugnen och hur länge. skallgöra en rabarberpaj.



Svar:
Hej, 180 grader hade jag valt , nog 10-18 minuter , det beror lite på tjockleken på degen
Mvh Tomas
recept.se

24/05-2009 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nemt og lækkert madbrød

Vegetar

Sådan laver du et nemt og lækkert madbrød Start med at smelte smør og tilsæt mælk indtil...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 157
Opskrift

Marokkansk kylling

Fjerkræ

Rens kyllingen og del den i mindre stykker. Brun dem i olien i en gryde i ca. 10 min. P...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 554
Opskrift

Pasta med pancetta, spinat og ricotta

Proteinrig mad
Kødretter

Kog pastaen. Imens steges hakkede hvidløgsfed let og tilsættes skyllet spinat. Pancettaen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 863

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag