Video: Yndlingssuppen
YndlingssuppenKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Porre
-
3 stk Kartofler
-
1 stk Gulerod
-
2 spsk Olie
-
1 liter Grøntsagsbouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
1.1 deciliter Fløde 13%
Skær porrerne igennem og skyl dem grundigt. Skræl kartofler og gulerod. Skær porrer i tykke skiver og kartofler og gulerødder i store stykker. Varm olien op i en gryde og svits grøntsagerne i ca. 4 min. De må ikke blive brune! Hæld boullion i gryden og få suppen til at koge. Lad den småkoge under låg i ca. 20 min. Blend suppen med en stavblender. Smag suppen til med salt og peber. Rør fløden i og varm suppen op igen. Må ikke koge! Tip. Suppen smager godt med cremefraiche og bacon på.
Suppen smager godt med cremefraiche, bacon eller brødcroutoner på!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tigerrejer på spyd
Tigerrejer på spydPesto Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron...
Mexicansk tunsalat
Bland tun, hakkede oliven, forårsløg og selleri i en stor skål. Vend det godt sammen....
Appelsinbrød
Varm smør og mælk sammen i en gryde, til smørret er smeltet. Fjern gryden fra blusset og t...