Video: Æggekage med pølser, champignon og tomat
Æggekage med pølser, champignon og tomatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Æg
-
2 deciliter Sødmælk
-
2 tsk Maizena
-
10 stk Champignon
-
1 pakke Cherrytomat
-
1 pk Cocktailpølse
-
10 skive Bacon
-
0 Gratineringsost
-
0 Frisk purløg
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
0 Olie
Pisk æggene sammen i en stor skål.
Pisk mælk og mel sammen i en lille skål.
Bland masserne sammen og tilsæt ønsket mængde ost, salt og peber.
Hæld det på en varm pande, som skrues ned til jævn varme, når massen begynder at blive fast.
Inden massen når at blive fast tilsættes cocktailpølser, champignon og nogle kvarte cherrytomater.
Dæk evt. panden til med staniol. Æggekagen er færdig efter ca. 20-25 minutter.
Steg bacon mens du venter - lad dem dryppe af på en avis!
Pynt med friske tomater, purløg og bacon
---
Ønskes en luftig æggekage, kan man tilsætte en spsk. bagepulver med mel og mælk.
Æggekagen sættes så 5 min. i 200 grader varm ovn til sidst.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret kyllingfilet
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...
Minutsteak med hvidløg og rosmarin
Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber.Sæt en...
Citrusmarinade
Skær hvidløget i tynde skiver. Svits hvidløget i olivenolien over svag varme, indtil det b...