Video: Chili med 4 forskellige bønner
Chili med 4 forskellige bønnerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Kikærter
-
1.5 deciliter Pinto bønner
-
1.5 deciliter Røde kidneybønner
-
3 spsk Olie
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.5 spsk Stødt chili
-
1 spsk Spidskommen
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Cayennepeber
-
2 stk Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Tomatpure
-
1.5 deciliter Soy sauce
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Peberfrugt
-
1 stk Squash i skiver
-
1 liter Vand til kogning af bønner
Lad bønnerne stå i vand natten over (hver slags bønner i hver sin skål). Husk at skifte vandet et par gange. Kog bønnerne (stadig hver for sig) i vand med grøntsagsbuillon til de er møre. Varm olien op og sautér løg og hvidløg i 10 min. Tilsæt stødt chili, spidskommen, oregano og cayenne. Lad det stege under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpasta, vand, soya, salt og peber og rør det godt sammen. Bringes i kog ved middel varme, hvorefter gulerødder og peberfrugter tilsættes. Lad det koge, indtil gulerødderne er møre, ca 30 min. Omrøres af og til. Tilsæt de kogte bønner og squash. Koges til squashen er mør, ca. 10 min. Hvis chilien er for tyk, tilsættes lidt vand.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsin- og tranebærsauce
Placér tranebær, appelsinskal, kanelstænger, appelsinsaft, farin og nok vand til at dække...
Thailandsk Kalkun og grønsager med karry
Opvarm olien i en tykbundet gryde og steg karrypasta, hvidløg og laurbærbladeet par minutt...
Tarte Tartin
Her får du den traditionelle opskrift på Tarte Tatin Opskriften består af karamelliserede...