Video: Rødtunge med dildkartofler
Rødtunge med dildkartoflerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Rødtungefilet
-
400 gram Aspargeskartofler
-
3 spsk Citronsaft
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
1 bdt Frisk dild
-
12 stk Sorte oliven
-
3 spsk Hvedemel
-
20 gram Smør
Kartoflerne sættes til at koge. Rødtungefileterne krydres med salt og peber og vendes i melet. Steges gyldne i smør på begge sider. Tilsæt evt. lidt af olien fra de afdryppede oliven. Rødtungerne tages af panden og holdes varme. Snit salaten i strimler og anbringes på panden, tilsæt citronsaften. Rør lidt i salaten til den falder sammen, krydres og pyntes med sorte oliven. Pil kartoflerne og vend dem i lidt smeltet smør, server dem rygende varme med fintklippet Legro-dild på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karryauberginer
Bring linser i kog i ½ l letsaltet vand og fjern skummet fra overfladen. Tilsæt chili, ing...
Chili lime frikadeller
Kog risene. Rør kødet med salt, finthakket løg og finthakket chili. Form kødet til små...
Sommer-risotto
Ristede tomater: Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber. Placér toma...