Video: Hakket oksekød i fad med kartoffellåg
Hakket oksekød i fad med kartoffellågKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kartofler
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 spsk Olie
-
1 tsk Frisk timian
-
200 gram Grøn peberfrugt
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
3 deciliter Creme fraiche 9%
-
150 gram Cheddar
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
100 gram Løg
Sådan laver du hakket oksekød i fad med kartoffellåg:
Skræl kartofler og skær dem i skiver kog dem i letsaltet vand i 10 minutter. Brun kød og løg i en gryde når det er gyldent tilsæt peberfrugt og tomat, krydr med salt, peber, timian og steg videre i 5-6 minutter
I et ovnfast fad ihældes kødet og de let kogte kartofler lægges oven på som et låg .
Fordel creme fraicen og top med osten Bages i ovnen ved 225 grader ca. i ca. 20 minutter. Serveres alene eller med groft brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rosmarinkartofler
I en stor stegepande opvarmes olien. Tilsæt presset hvidløg og svits det i et par minutter...
Havtaske med saganaki
Skær stilkene fra fennikelknolden. Halvér den på langs og skær den i tynde skiver på tværs...
Bananmuffins
Disse bananmuffins er lækre, supernemme at lave og så er de fedtfattige.Søger du en ikke f...