Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1122 calories 70.475 carb 67.99275 fat 22.6 fiber 52.7725 protein 28.9392 fat 7.36 sugar

Video: Moussaka med oksekød

Græsk

Moussaka med oksekød

Moussaka med oksekød

Græsk

  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Moussaka med oksekød eller lam?

Skal det være helt efter bogen, så kommer grækerne normalt lam i deres moussaka. Det kan dog være svært at opdrive, og oksekød fungerer også umanerligt godt, som her i denne moderne version. Hvis du gerne ville lave den helt autentisk, så prøv vores klassiske opskrift på moussaka med lam. Eller hvad med en syndig nordisk version fyldt med bacon og kartofler?


Hvad skal jeg servere til moussakaen?

Da denne moussaka med oksekød er tætpakket med gode kraftige ingredienser, så passer en frisk græsk salat med feta perfekt til. Glem heller ikke det gode brød, eksempelvis et rigtig lækkert oreganobrød, som man kan suge resterne af sovsen op med.



Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Varm pastasalat med auberginer

Kødretter

Halver tomaterne, fjern kerner og skær i strimler. Auberginen skæres i strimler og stege...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 754
Opskrift

Coq au vin

Fjerkræ

Coq au vinSkyl og rengør unghanen. Del unghanen i ca. 8 stykker. Ved kyllingelårene skæres...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2898
Opskrift

Vildtfond

Fedtfattig mad
Kødretter

Benene brunes i en ovn 1-2 timer på 175°C. Grøntsagerne brunes enten med i ovnen den sidst...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 840

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag