Video: Løg- og bacontærte
Løg- og bacontærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 deciliter Hvedemel
-
2.5 deciliter Vand
-
1 tsk Gær
-
1 tsk Bordsalt
-
2.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.75 deciliter Hytteost
-
2 stk Løg
-
350 gram Bacon
-
2 spsk Frisk purløg
Bland halvdelen af melet med vand og gær i en stor skål; rør godt rundt.
Dæk skålen til med plastikfolie og lad det stå, til det begynder at boble, ca. 30 min.
Rør resterende mel samt salt i dejen, til det danner en sammenhængende og let klistrende dej.
Hvis dejen er for klistret, kan man tilsætte yderligere mel.
Dæk igen skålen med plastikfolie og lad den hvile yderligere 1½ time et varmt sted.
Forvarm ovnen til 250°C.
Strø to bageplader med mel.
Slå dejen ned og del den i to.
Rul hver halvdel ud til et fladt rektangel.
Overfør hvert rektangel til en bageplade.
Purér creme fraiche og hytteost i en foodprocessor, til det er jævnt.
Smag til med salt og peber.
Spred creme fraiche-blandingen over dejrektanglerne.
Fordel tynde løgskiver og hakket bacon oven på creme fraichen.
Bag tærterne i ovnen, til kanterne er brune og sprøde, ca. 14 min.
Strø peber og friskhakket purløg over tærten og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Burt Reynolds
Ryst ingredienserne godt sammen i en shaker. Si over i et collinsglas og server.
Spinat med rosiner
Rist pinjekerner og rosiner i lidt smør.Tilsæt spinat, kanel og smag til med salt og peber...
Chokoladeis med rosmarin
Skær tynde lange strimler af appelsinskrællen og guleroden (efter den er skrællet) Sæt van...