Video: Dyrekølle med kanel på kuglegrill
Dyrekølle med kanel på kuglegrillKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2500 gram Dyrekølle
-
300 gram Bacon
-
3 stk Løg
-
2 tsk Sød chilisauce
-
2 tsk Kanel
-
1 stk Gulerod
Start med at udbene dyrekøllen Brun benet i lidt fedtstof sammen med 1 gulerod, og 1 løg, der er grofthakket. Lad det bare koge i et par timer. De 2 pakker bacon skæres ud i tynde strimler og de 2 løg hakkes meget fint, brunes lidt i en gryde med lidt smør. Køles lidt af. Nu kommes bacon og løg ind der hvor benet var engang, og kødet rulles fast sammen og bindes godt med kødsnor. Chilisaucen og kanel røres sammen med lidt god olie. Smør dyrekøllen og læg den midt i kuglegrillen. Grill indirekte i 1½- 2 timer. Husk at komme drypbakke under det kan jo kommes i saucen. Husk at bruge briketter som giver en meget god varme. Lad kødet ligge i 15-20 min. inden det skæres i gode skiver. Jævn saucen og smag den til(har du noget i drypbakken). Hvis du har noget "gammel" fløde i køleskabet skader det ikke i saucen. Kartofler og en god salat serveres til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kvædekompot
Skræl kvæderne og skær dem i både og fjern kernehuset. Skær dem derefter i mindre stykker....
Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe
Hak selleri og løg og steg dem først i 2 min. ved medium varme i den opvarmede olie. Så ti...
Bøgenøddekage med chokoladekræs
Pisk æg og sukker. Kom derefter mel og bagepulver i en anden skål. Pil nødderne og kom d...