Video: Dyrekølle med kanel på kuglegrill
Dyrekølle med kanel på kuglegrillKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2500 gram Dyrekølle
-
300 gram Bacon
-
3 stk Løg
-
2 tsk Sød chilisauce
-
2 tsk Kanel
-
1 stk Gulerod
Start med at udbene dyrekøllen Brun benet i lidt fedtstof sammen med 1 gulerod, og 1 løg, der er grofthakket. Lad det bare koge i et par timer. De 2 pakker bacon skæres ud i tynde strimler og de 2 løg hakkes meget fint, brunes lidt i en gryde med lidt smør. Køles lidt af. Nu kommes bacon og løg ind der hvor benet var engang, og kødet rulles fast sammen og bindes godt med kødsnor. Chilisaucen og kanel røres sammen med lidt god olie. Smør dyrekøllen og læg den midt i kuglegrillen. Grill indirekte i 1½- 2 timer. Husk at komme drypbakke under det kan jo kommes i saucen. Husk at bruge briketter som giver en meget god varme. Lad kødet ligge i 15-20 min. inden det skæres i gode skiver. Jævn saucen og smag den til(har du noget i drypbakken). Hvis du har noget "gammel" fløde i køleskabet skader det ikke i saucen. Kartofler og en god salat serveres til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingelår på Provence kartoffelbund
Sådan laver du kyllingelår på provence kartoffelbund Tænd ovnen og forvarm den til 225 gra...
Thai kyllingesuppe
Thai kyllingesuppeAnbring bouillon, vand, karrypasta, grofthakket hvidløg, hakket ingefær...
Hvidløgsbrød med ost og tomater
Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til d...