Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
13
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Kardemomme
-
1 spsk Sukker
-
2 stk Æg
-
2,5 deciliter Sødmælk
-
1 spsk Margarine
Tilbehør
-
1 spsk Flydende margarine
-
75 gram Sukker
-
1 tsk Kanel
-
500 gram Æbler
-
25 gram Hakkede nødder
-
25 gram Rosiner
Pynt
-
Flormelis
Pandekager:
Kom mel, kardemomme og sukker i en skål.
Pisk æg sammen med mælk og pisk det forsigtigt i melblandingen til en ensartet dej.
Varm oliemargarinen op og bag otte pandekager til de er gyldne.
Æblefyld/Tilbehør:
Varm oliemargarinen på en pande, drys sukker over og lad det karamellisere ved svag varme.
Tilsæt kanel og æbler og steg forsigtigt ved svag varme i ca. 3 min.
Tilsæt nødder og rosiner og tag af panden.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Drys og pynt eventuelt med flormelis og server straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr. Læg rodfrugterne...
Hjemmelavet nachos
Brun oksekød, finthakket løg samt salt og peber i en stor gryde over medium varme. Hæld f...
Rusty Nail
Hæld whiskey og Drambuie whiskey i et gammeldags glas næsten fyldt med isterninger. Rør go...