Video: Pandekager med is
Pandekager med isKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 pakke Dessertkirsebær
-
1.2 spsk Maizena
-
0 Grand Marnier
-
5 stk Pandekager
-
40 gram Mørk chokolade
-
2 stk Bitre mandler
-
1 liter Vanilleis
-
0 Chokolade sauce
Pandekager med is
Saften fra kirsebær jævnes med maizena (må gerne være ret tyktflydende) og stilles til afkøling.
Når den er omkring stuetemperatur blandes lidt Grand Marnier i - efter behag.
Herefter stilles saucen i køleskab i et par timer.
Pandekagerne bages og stilles til afkøling.
Chokolade hakkes groft.
Bitre mandler hakkes fint.
Umiddelbart lige før servering
Pandekagerne lunes i ovnen.
Smør kirsebærsauce på pandekagerne og rul dem sammen.
Skær eventuelt pandekagerne midt over og arrangér dem på en tallerken med kugler af vanilje-is og kirsebær ved siden af pandekagerne.
Hæld chokoladesauce ud over pandekagerne og evt. isen.
Drys med hakket mørk chokolade og hakkede bitre mandler.
Så er dine pandekager med is klar til at nydes, velbekomme!
Andre opskrifter på dessert pandekager
Pandekage med is er altid en sikker vinder som dessert, og det gode ved den er, at den kan varieres i måden man anretter dem på:
Tilbereder du pandekagerne til børn kan det være sjovt at lave en stak Rasmus Klump pandekager. Lav en ordentlig stak og drys dem med flormelis.
Du kan også lave pandekager med dulce de leche, som er en opskrift på almindelige pandekager, der smøres med dulce de leche, så det bliver til en lækker sød dessert.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vegetarisk stegt flæsk med persillesovs
Vegetarisk stegt flæsk med persillesovsStart med at tage tofuen, som gerne må være røget,...
Svinekoteletter med farin
Forvarm ovnen til 175°C. Placér koteletterne i et ovnfast fad. Læg 1 spsk farin på hver ko...
Burt Reynolds
Ryst ingredienserne godt sammen i en shaker. Si over i et collinsglas og server.