Video: Champignon a la creme
Champignon a la cremeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
375 gram Champignon
-
0.5 stk Rødløg
-
1 deciliter Hvidvin
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Evt. portvin
Fremgangsmåde:
Champignon renses og kvartes.
Løg pilles, hakkes meget fint.
Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det
halve.
Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået.
Tilsmages med salt og peber og evt. portvin.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret oksekød i rødvin
1: Kom mel og peber i en frysepose, læg kødet i posen, og ryst det godt til kødet er pudre...
Fudge
Margarinen smeltes. Sukker og æg røres sammen. Den smeltede margarine røres i. Mel, cacao...
Nemme boller
Nemme bollerAlle ingredienserne æltes sammen.Dejen formes til bollerDejen hæver i ca. 20 m...